Zamfirescu de la Slobozia, profil de demagog, copie la indigo a lui Ion Ștefan, zis „Grindă”

Zamfirescu de la Slobozia, profil de demagog, copie la indigo a lui Ion Ștefan, zis „Grindă”

Lume, lume, ia priviți colea să vedeți câtă demagogie și prostie încape în capul unor, asta în condițiile în care mai încape ceva!!! Personajul de astăzi este nimeni altul decât fostul primar PNL de mai bine de 3 mandate în urmă de Slobozia Bradului, pe numele lui de chiabur Valerică Zamfirescu. Asta cu chiabur nu o zicem noi, ci vine după cum spun gurele rele de la Slobozia Bradului, după împărțania pământurilor și adunătura de agoniseală cu ferma și câte altele. Dar hai să trecem la profilul de demagog pe care îl afișează Nea Valerică pe Facebook. Ca să vadă poporul că el a ajuns mare ștab de consilier județean la partidul gălbejiților, ăia cu gălbinarea, s-a postat chipurile cum el muncește la CJ de se asudă cămeșa pe dânsul.

Iote colea postarea de pe pagina demagogului: „Pentru dezvoltarea județului Vrancea,am studiat foarte bine proiectele de hotărâre inițiate de președintele Consiliului Județean CĂTĂLIN DUMITRU TOMA. Succes PNL !”. Bă omule ne crezi proști pe toți? Bă Nea Cutărescu de la Slobozia Bradului chiar așa nu ai nici o jenă să minți cum respiri? Bă Nea Zamfirescu mai minte omul, dar mai bea și un pahar cu apă. Alde matale văd că nu ai nici paharul cu apă, sau ai pe sub tejghea ceva licoare de-a lui Bachus, că zice lumea că te mai dregi după câte o răceala ceva (dacă ești răcit nu e rău să îți revii). Bă Nene se vede din avion, din America că pe masă ai jurământul de consilier județean, declarația de averuri și enterese și o poezie scrisă cu litere mari, probabil ai recitat ceva din Eminescu. Băi băieți așa demagogie și prostie numai la flăcăii ăștia cu hainele galbene vezi. Cum să spui tu mă moșulică că ai studiat toate proiectele de hotărâre când ai trei hârtii care nu au de-a face cu realitatea.

Bre Nea Zamfirescu aici ești la județ, nu mai ești la Slobozia Bradului unde să pui toate prostiile pe Facebook și rromi făr de carte să-ți dea like că ai tras matale o bășină! Pââârțțț! Revino-ți dacă mai poți, sau na dacă nu ai de unde, nici Dumnezeu nu cere! Ce să mai vorbim ești exact după chipul și asemănarea lui Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, nu are mamă și nici tată.

Măi copii voi nu faceți nici doi pași, nu dați nici o bășină fără să o puneți pe Facebook și să ziceți: „Mamă, măiculița mea ce am făcut noi!”, nimic „Rahat cu apă rece!”. Locuitorii din Vrancea au nevoie de proiecte reale, nu de bășini expirate trase de un moșneguț. Măi cetățeni ai județului Vrancea care ați votat cu molima galbenă așa cum o numește un politician din Vrancea, nu vă e clar că gălbejiții ăștia sunt doar cu minciuni, răutate, ură, dușmănie, dihonie, incompetență, prostie cât cuprinde și dispreț la tot ce înseamnă nația română. Noi spunem că ar fi cazul să vă reveniți și să analizați cu mare atenție gogoșile PNL-ului că dacă habarniștii ăștia gen Ion Ștefan, zis „Nea Grindă”, Dancă zis Trancă, Lucovid și mulți alți sugători de partid care nu au nici Bacalaureatul luat vor guverna țărișoara asta și după 1 ianuarie 2021 o să fie vai și amar de pielea voastră. Pe curând …            

Foto: facebook personal Valerică Zamfirescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *