Vine evaluarea!!! PNL-ului obișnuit  să fure mincinos  coronița din poziția de opozant, la examenul guvernării, îi este greu  să ia notă de trecere !

Vine evaluarea!!! PNL-ului obișnuit să fure mincinos coronița din poziția de opozant, la examenul guvernării, îi este greu să ia notă de trecere !

Evaluarea Națională din Vrancea rămâne și astăzi, cu 5 zile înainte de prima zi a primului examen, o mare necunoscută! Atât pentru părinți, cât și pentru copii! Deși nimeni nu vrea să sufle o vorbă, profesorii (intrați deja de luni bune în vacanță și mulțumiți că au încasat salariul întreg fără ca cineva să îi verifice ce au prestat efectiv din luna martie până astăzi, pentru el!),  refuză participarea ca supraveghetori la examene! Părinții și copiii batjocoriți în fel și chip de ȘCOALĂ în ultimele luni, speră că echipa liberală de la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea & ministrul Anisie, vor ști până la urmă ce au de făcut, și că până luni dimineață le vor comunica și lor ceva!

*

Tot pe linie de educație, PNL-ul ne pregătește pentru vacanța mare  de după vacanța de virus  și vacanța de vară! Cum se explică? Poate  pentru că PNL-ul habar nu are cum să gestioneze starea de pandemie în materie de învățământ și nici  nu se “înjosește” să împrumute modele de pe la vecini (că așa sunt  peneliștii, fuduli și stau și cu coada ridicată) !? Sau pentru că furăciunea cu tabletele pentru copii merge mai greu decât s-ar fi crezut!? Sau pentru că Grupul de Furăciune Strategică din guvernul  PNL  mai pregătește o diversiune gen școala din container, așa cum a fost cea cu spitalul din container?   Sau pentru că reporterul PRO  și prietenii săi nu vor reuși până în septembrie să numere toaletele mutate de PNL din curte în școală!? Sau pentru că profesorii care și așa nu se rupeau cu munca la clasă au constatat că este bine să le intre  „pomană” banii pe card? Sau poate …nu există nicio explicație, ci doar….pentru că … PNL!

*

Mai sunt 5 zile și se risipește înfricoșătoarea stare de alertă, în care aproximativ 25.000 de persoane defavorizate din județul Vrancea  au așteptat cu speranță să beneficieze de pachetul de 50 de măști de protecție promise cu mare tam-tam de Ministerul Sănătății! Nu s-a putut nici asta! Se vede treaba că armata de specialiste detașată din teritoriu pe la ministere se descurcă greu cu cititul hârtiilor și nu reușesc să proceseze la timp mesajele transmise de șefii lor, prin  OUG-urile alea date noaptea, când ele mai și dorm! Măcar Cătălin Toma are satisfacția că nu și-au putut face primarii pesediști campanie cu măștile cumpărate de miniștrii PNL cu atâta amar de milioane de parai! Asta, în condițiile în care   colegii  de la centru ar răsufla mai ușurați dacă ar rămâne  cât mai curând fără mască .. prin depozite!

*

Văzând că nu reușește cu niciun chip să testeze și să trateze pacienții care imploră pentru asistență medicală și tratamente pe  la ușile baricadate contra COVID 19, conducerea penelistă a spitalului județean Vrancea  a decis să coboare în subsoluri, doar, doar , or  găsi acolo o justificare pentru prezența  pe funcții, sau  ceva duhori mai vechi care sa le  mascheze incompetența! Chiar dacă există prin hrube niște gunoaie de arătat cu degetul, amatorismul actualei echipe manageriale stă proptit în ochiul iscoditor al  PNL-ului, ca o bârnă vizibilă de hăt departe …!

Sursa foto: magazinuldepalarii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *