Veniți de luați COVID, PNL vrea să țină vrâncenii în case de frică să nu iasă lumea la vot!

Veniți de luați COVID, PNL vrea să țină vrâncenii în case de frică să nu iasă lumea la vot!

Speriați de eșecul anunțat la alegerile locale din 27 septembrie peneliștii cu inteligență asimptomatică, au gândit o strategie prin care alegătorii, în special cei în vârstă să nu iasă la vot, de frica COVID. Mai exact tolomacului Ion Ștefan și acoliților săi le-a venit idea să anunțe un număr foarte mare de infectări cu COVID, în perioada următoare. Pe acest scenariu numărul de infectări ar trebui să explodeze chiar în preajma datei de 27 septembrie, data alegerilor locale! Băieții speră că, în acest fel, votanții vor sta închiși în case și nu vor mai ieși la urne.


Ca frica să ajungă la un nivel apocaliptic ar urma să fie închise și câteva școli astfel ca părinții îngrijorați să intre și ei în horă. Deja laboratorul de la DSP Vrancea, controlat de Bunghez și Lazăr, lucrează de zor ca să asigure un „stoc“ de infectați suficient de mare cât să-l mulțumească pe tolomacul Ion Ștefan. Și este de muncă nu glumă! Bașca că de operațiune se ocupă doar oameni unul și unul, galbeni la suflet, care, ar trebui, să nu sufle niciun cuvințel. Operațiunea l-ar face să roșească de invidie până și pe Joseph Goebbels, ministrul Propagandei în Germania lui Hitler. Tehnica este oricum, foarte asemănătoare iar peneliștii speră ca și scorul să fie similar cu cel al naziștilor și să merite eforturile făcute.


Controlul situației presupune și ca o parte a candidaților PSD să fie declarați persoane aflați în contact direct cu unii dintre infectați. În acest fel i-ar ține și pe aceștia în case sau chiar mai rău să-I interneze forțat în Spitalul controlat de verișoara Berbecului, pe modelul Mândrilă!


Nicio variantă, indiferent de cât de josnică ar fi, nu este ignorată și nici un efort nu este precupețit. Aflat în comă intelectuală, deși pare sănătos, Ion Ștefan – Grindă aruncă cu bani în dreapta și în stânga pentru ca planul să aibă success! Tolomacul vrea să sperie alegătorii care deja i-au trimis la groapa de gunoi chiar înainte de alegeri! Dacă îl întrebați pe el probabil ar vrea și cheile de la casele alegătorilor PSD, ca să fie sigur că nu mai iese niciun suflet din casă fără ca el să vrea. În tot timpul acesta pregătesc adevărate comandouri galbene care să-i aducă la vot doar pe cei care trebuie, adică votanții PNL. Din păcate scenariul, de noaptea minții, este unul cât se poate de real și nu este exclus ca peneliști, purtători asimptomatici de COVID-19 (și inteligență) să vă mai ofere și virusul odată cu fițuica folosită pe post de hârtie igienică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *