USR=PNL aceiași mizerie!

USR=PNL aceiași mizerie!

Ședința Consiliului local Focșani de marți a arătat că cei care sug de la aceiași mamă vor găsi totuși o cale să se înțeleagă. În cazul nostru vorbim despre consilierii locali PNL și USR, membrii celor două partide fiind abonați la supt la mămuca (mă rog, tătucul) Iohannis.


Cele două usr-iste din CL Focșani, Corina Atanasiu și Alexandra Tătaru în nici un caz nu vor sufla în fața satanei PNL. Vorba Bibliei, te lepezi de satana? EI bine dacă le întrebi pe useristele noastre avem mai multe variante, primul răspuns fiind acela că nu jură pe Biblie. Al doilea răspuns este poate NU.

Așa se face că reprezentanții Consiliului Local în unitățile de învățământ focșănene sunt doar de culoare galbenă. În condițiile astea ce să ne mai mirăm că PNL o să le lase pe cele două doamne să sugă cu prioritate. Și o vor face până când vor fi aleși și cei doi viceprimari ai municipiului Focșani. După momentul respectiv avem mari dubii că doamnele Atanasiu și Tătaru vor mai primi ceva din ce le-a fost promis de Ion Ștefan. Bănuiala noastră este că desemnarea viceprimarilor se va face abia după alegerile parlamentare din decembrie.

Motivul ar fi acela că cele două doamne vor trebui să pară nepătate în fața alegătorilor deși PNL le-a vopsit deja în galben. Până pe 6 decembrie nu vor face alianțe cu PSD din motive de telefoane de la București dar vor da cu flit și PNL pe motiv că galbenii sunt în kkt până peste cap din cauza dezastrului provocat de ei României. Ca să moară de ciudă copiii focșănenilor Corina Atanasiu a votat marți împotriva patinoarului din Piața Unirii că de, ai ei stau la București. Cealaltă useristă, Alexandra Tătaru a votat pentru păstrarea patinoarului. În concluzie dracu (PNL) știe ce va fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *