USR și PMP nu au dat aviz pozitiv ministrului Ion Ștefan zis “Grindă”

USR și PMP nu au dat aviz pozitiv ministrului Ion Ștefan zis “Grindă”

Este a treia oara când Ion Ștefan nu reușește “să promoveze ” examenul ținut în fața Parlamentului pentru a ocupa în condiții măcar onorabile un loc în Guvernul României. Ion Ștefan este originar din Vrancea, comuna Milcovul și a fost propus cu insistenţă la Ministerul Dezvoltării de către PNL. 

Noi nu credem ca Ion Ștefan este ținut în lista de miniștrii PNL pentru ca președintele Orban, pe vremea când era șomer manca o pâine alba de la Focșani, ci credem ca este propus la mișto, pe post de mascota ca sa se remarce și Guvernul PNL cu ceva.

Sursele noastre spun ca parlamentarii USR și PMP chiar ar fi vrut sa voteze un ministru PNL la dezvoltare, așa cum au votat la armata, mediu și agricultură, însă, efectiv, le-a fost imposibil. Au spus la unison ca este sub demnitatea lor sa valideze și sa fie asociați cu un cetățean gen Agamiță al vremurilor moderne.

Pentru cei curioși anunțăm ca Ion Ștefan a primit, astăzi, 3 martie a.c.,  aviz negativ  de la comisiile reunite de specialitate din Parlamentul României cu 10 voturi (pentru), 20 (împotriva) și 6 (abțineri ). Este a treia respingere primita de Ion Ștefan în calitate de ministru propus de un guvern PNL.

Sursa foto: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *