Urma de bratienism a liberalilor s-a dus de suflet! PNL-ul a început să arate din ce în ce mai mult ca dracu’!

Urma de bratienism a liberalilor s-a dus de suflet! PNL-ul a început să arate din ce în ce mai mult ca dracu’!

Politicienii PNL, aceste fete mari ale politicii vrâncene, nu mai știu de unde sa o apuce pe demagogie, ca sa nu își iasă din mâna la înșelat alegătorul despre cât de deștepți, competenți și dezinteresați  le sunt candidații și slugile kamikaze din aparatul de partid!


Cică eminențele liberale încearcă să convingă oamenii ca  vor schimba cu creierele lor geniale viața vrancenilor. Doar ca asta  s-a fâsâit definitiv! Și de aici și urletele de durere ale ciumatilor  care se împopoțonau in toamna anului trecut cu mai multe voturi decat toata populatia județului!

Pe extremiștii din partid îi recunoastem ușor după cum țipă ca niște descreierați cu gandul la oportunități! Doar ca nu știu ca   le vor rata pe motiv de lipsa de pregătire academică sau performanța profesională! Nasol!
Bineînțeles ca acești veșnic perdanți tin mortiș sa dea vina pe PSD pentru toate rateurile lor personale! Așa se face ca PSD e de vina ca Grindă nu stie sa vorbeasca, tot pesede este de vina ca unii nu si-au terminat studiile liceale sau universitare, ca sa nu mai spunem ca PSD-ul poarta toata vina ca avem COVID. 


Pana și Facebook-ului i se întoarce stomacul pe dos când trebuie sa suporte emfaza câte unuia care se găsește sa facă pe deșteptul, deși știe ca bruma lui de învățătura nu îl poate ajuta sa se angajeze nici la stat , nici la privat ci doar sa obțină niște gologani la negru pentru aportul electoral adus PNL! Pentru unii ca ăștia larma postărilor are ca unic scop escrocarea la derută a alegătorului de votul pentru care și-au falsificat fără scrupule CV ul!
În calitate de consumator de socializare on-line, după ce îți trece indignarea, n-ai cum să nu te cutremuri când înțelegi cât de prost sta defapt treaba.
Ce ți-i și cu imaginea asta! mototolită, scuipată și tot poate să conteze și să facă diferența !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *