ULUITOR!!! Jurnaliștii PNL n-au aflat că treburile publice se rezolvă cu bani de la buget!!!

ULUITOR!!! Jurnaliștii PNL n-au aflat că treburile publice se rezolvă cu bani de la buget!!!

Ca să demonstreze că el nu este analfabet (sau că mai face și el câte ceva pentru partid!) un jurnalist vrâncean de mare anvergură a împins o postare de tot râsul pe facebook, făcând cu grație pe necunoscătorul într-ale administrației! Bineînțeles că primul gând a fost că are probleme cu a sa consoartă, Iulia Crețu, aceasta fiind în măsură, în condiții normale, să îi risipească omului negura din cap, măcar drept răsplată pentru multele funcții bine plătite cu bani publici în care, grație condeiului spurcat al iubitului, a fost înșurubată la ușa lui Grindă în beneficiul … țării!!!

Mimând necunoașterea mecanismelor de finanțare publică, și tras probabil, de urechi că nu a mai livrat în ultima vreme nicio manipulare anti PSD , Oancea îl trimite în bășcălie pe Oprișan să facă afaceri ca să aducă bani la bugetul local , nu să întindă mâna la București ( acolo unde îl trimite de fapt, legea!!!)! Se făcea că jurnalistul de talie mondială, s-a trezit luat prin surprindere de pretențiile la banii publici manifestate de șeful cu ștaif de pe meleagurile vrâncene, pornit în ultima vreme să le bage frica în oase liberalilor.

Cică, în lipsă de idei, boss-ul de la județ, ar fi  pus ochii pe banii publici pe care stă cloșcă guvernul PNL și ar  vrea să îi aducă în Vrancea să  reconstruiască oareșce drumuri și orașe cu ei prin zonă! Asta în condițiile în care frații de suferință ai lui Grindă  au bobul numărat și abia le ajunge lor de o mască și o șpagă, pentru că numai ei știu câte au mințit până să ajungă la  putere!

Nu știm dacă a vrut să sugereze că așa  ar face stăpânul lui ( adică dacă  îl bate gândul  pe Grindă să facă ceva bani din funcția de la stat!!!), însă cum  administrația nu este organizată în scopul realizării de profit, ar trebui să afle că orice matrapazlâc cu iz de afacere, cam ajunge să fie spovedit la DNA!

Realitatea dură cu care trebuie să se obișnuiască jurnalistul ăl mai curajos din Vrancea,  este că administrația, oriunde în lume,  “atârnă” la banii de taxe și impozite care fac bugetul public, pentru a putea oferi tot felul de  servicii publice! Așa funcționează lumea!

Pe de altă parte, este de înțeles enervarea  oricărui bețiv care de atâta amar de vreme  nu poate merge la club, mai ales dacă îl  așteaptă cu băutură gratis vreun protejat al  mai marilor din PNL și IPJ!

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *