ULTIMA ORĂ!!! Situație fără precedent! Risc major la cel mai mare spital din județ!

ULTIMA ORĂ!!! Situație fără precedent! Risc major la cel mai mare spital din județ!

În Vrancea nu se mai fac testări COVID 19! Sănătatea vrâncenilor a fost surclasată de interesele PNL!

Situația cu care se confrunta personalul medical și pacienții celui mai mare spital din județul Vrancea și pacienții internați este fără  precedent! Ministrul sănătății, prefectul și conducerea PNL Vrancea nu suflă o vorbă, asta după ce, cereau dement conducere militară la Vrancea și întrebau belicos în ședințele consiliului județean când vine aparatul de testare cumpărat din banii județului la solicitarea lui Oprișan!

Ei bine, aparatul a venit! Însă, deși a costat o grămadă de bani și s-au făcut tot felul de intervenții într-o perioada când nici aparatele, darămite testele, nu se găseau pe piața de profil, iată ca au trecut 720 de ore! 1 luna! 30 de zile! de când aparatul RT PCR și cele 2000 de teste achiziționate din banii Consiliului Județean zac aruncate la propriu într-un colț al spitalului!

Mai mult, de sâmbătă, 30 mai a.c., de fericire ca a fost repus director la DSP Vrancea, Bunghez Cătălin, concubinul Anei Maria Dimitriu, șefa femeilor liberale și asistența de suflet a ministrului Ion Ștefan zis ”Grindă”, până astăzi, 2 iunie, nu a mai lucrat niciun test pentru coronavirus! În Vrancea nu mai testează  nimeni, pe niciun aparat! Inclusiv epidemioloaga Lazăr, după ce s-a văzut pusă  directoare la DSP,  s-o fi gândit că nu mai este nevoie să impresioneze pe nimeni!

Deci, de 720 DE ORE  medicii, asistentele, infirmierele și pacienții care se confruntă cu cel mai mârșav virus, deși aveau la dispoziție tot ce le trebuie pentru a ȘTI rapid dacă sunt purtători sau nu al virusului, sunt testați aleator și cu intârziere, rezultatele venind târziu sau ”incert”, ceea ce face ca toți cei care sunt posibil purtători să nu știe dacă sunt contagioși sau nu!

Nu credem că soluția imediată o reprezintă  anchetele penale ale conducerii interimare a spitalului și ale membrilor consiliului de administrație mult prea ocupați de obținerea de funcții și avantaje materiale, însă este nevoie de testarea masivă, iar acești oameni, numiți  responsabili de sănătatea vrâncenilor, trebuie  să fie obligați să o facă!!

Credem totuși,  că această  degringoladă nu poate rămâne neinvestigată!!  Pentru că ar fi interesant să aflăm dacă ceea ce se întâmplă la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani este neglijență în serviciu, incompetență, abuz în serviciu sau omor din culpă? Suntem curioși cum vor explica doamnele care fac acum împreună, cursul de management sanitar, Ana Maria Dimitriu și Codruța Neagu (preocupate de cine va conduce unitatea sanitară decât dacă acest spital funcționează!) de ce aparatul zace și acum în laboratorul de Pneumologie și  nu permit să fie utilizat, deși are toate autorizările și avizele!

Oare, la fel de interesate și rapide în a rezolva problemele de sănătate ale vrâncenilor vor fi și după ce își vor vedea sacii în căruță? Oare, cele două peneliste care strigau isteric cât de prost este condus spitalul pe vremea lui Mândrilă, nu aud strigatul disperat al medicilor ca au nevoie urgentă de testarea pacienților? Nu aud, sau nu au voie sa audă? Se cere,  ca Vrancea, declarată focar în era PNL să raporteze la București mai puține cazuri de COVID-19?

DSP Vrancea, sub conducerea peneliștilor Bunghez și Lazăr au hotărât fără nicio explicație, să nu se mai facă NICIO TESTARE de sâmbătă 30 mai, pana miercuri 3 iunie, probabil ca să se mai odihnească personalul proaspăt angajat! Cadre medicale din spital, mai mult decât revoltate, și-au învins teama de represalii,  contactându-ne și rugându-ne să aducem la cunoștința tuturor celor care vor sa apeleze la serviciile medicale ale spitalului ca nu are cine să-i testeze și vor sta izolați câteva zile în spital fără să-i întrebe nimeni nimic până nu au testul de Covid-19! 

Cadrele medicale întreabă disperate, DE CE Codruța ( verișoara prefectului) și dr. Negoiță ( cel condamnat ptr malpraxis) nu vor să lase laboranții din spital să utilizeze aparatul spitalului cumpărat de CJ?  Ce intenții au, ce urmăresc? Cumva pentru a nu  se crea vreun folos de imagine Consiliului Județean preferă să facă vreun genocid, să moară toți pacienții care vin în spital??? Că  medicii din spital s-au convins că sunt bătaia de joc zilnică a acestor habarniști, este evident prin faptul că au început să plece din spital foarte mulți dintre ei !

Pentru Senatorul PNL Toma și deputatul PNL Grindă, rămâne întrebarea în ce scop își  bat joc de sistemul medical din Vrancea???? De ce pun în pericol viața și sănătatea oamenilor din județul Vrancea și nu numai???

Toma și Ștefan  au  curajul să dea  ochii cu furia personalului din spital pentru bătaia de joc pe care le-a administrat-o odată cu numirea în funcții a  semidocților aflați acum la conducerea sistemului medical al județului?  Pentru ca vor trebui să răspundă împreună cu Bunghez, Lazăr de la DSP, Neagu Codruța și Negoiță pentru toată indolența și iresponsabilitatea cu care tratează atât cadrele medicale cât și pacienții, cărora acum, prin lipsa testării, le-au interzis accesul la  serviciile medicale obligatorii!

 Atenție, vrânceni,  PNL-iștii prea ocupați și prea încrezuți ca să le mai pese de soarta noastră, au  dat  liber la boală și la moarte!

Sursa foto: Synevo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *