ULTIMA ORA! Sebastian Oancea s-a mufat la borcanul cu miere… al lui Ion Ștefan!

ULTIMA ORA! Sebastian Oancea s-a mufat la borcanul cu miere… al lui Ion Ștefan!

Consoarta lui Sebastian Oancea trudește la Ion Ștefan, la minister, pe un post foarte bine plătit.

Mai țineți minte cum povestea suav Ion Ștefan pe la începuturile sale de ministru că trebuie dați afara funcționarii angajați pe pile și care sunt fără pregătire în domeniu? Ei bine, s-a răzgândit. Acum pilele sunt bune iar pregătirea nu contează. Important este sa îți plătești datoriile cu bani publici, atâta vreme cât ai acces la ei.

Astfel, surse din interiorul MDRAP ne-au povestit sub protecția anonimatului , ca s-au saturat de consilierii “specialiști” vrânceni ai ministrului care se ocupă doar cu FaceBook și selfie-uri iar la finalul lunii încasează salarii uriașe. Așa ca, am descoperit ca pe lângă Alina Drumea, Simona Costea, Liviu Bostan, Gălățanu Patricia… ministrul vrâncean mai are încă un consilier. Oare cate posturi de consilieri are?

Încercând să aflăm dacă locul de muncă oferit de Ion Ștefan consoartei lui Sebastian Oancea (un jurnalist vrâncean devenit vedeta după înregistrările cu chermezele făcute laolaltă cu interlopii, polițiștii și consilierii locali PNL) acoperă toate serviciile acestuia din urma, am descoperit ca declarația de avere a domnișoarei consilier, nu este accesibila! Doar a ei și decât a ei! Ceilalți muritori de rând din MDRAP sunt cu declarațiile la vedere. Si atunci, ne-am întrebat,  are ceva de ascuns? Nu vrea sa se știe că lucrează “la stat”? Sau iubitul nu o lasă sa fie transparentă? Ciudat, mai ales ca, de-a lungul timpului, jurnalistul a avut o adevărată obsesie pentru transparentizarea averilor functionarilor si demnitarilor. Dar, părerile se mai schimba și, ce nu era de acceptat la unii din tabăra adversă, devine acceptabil dacă este în interes propriu.

Pe de alta parte,  nu putem sa nu ne întrebăm: oare obsesia lui Sebastian Oancea pentru Marian Oprișan chiar este reala? Sau acesta doar a fost și este folosit de peneliști pe post de trompeta?  Gura târgului spunea prin toamna anului trecut că datoriile fata de Oancea pentru ce scrie de Oprișan, Ștefan și le-ar fi plătit prin Gheoca, fratele jurnalistului, care a fost impus pe lista de consilieri locali PNL de la Focșani ca să aibă un venit. Dar se pare ca nu a fost suficient,  un salariu in minister, aport la venitul familiei, fiind mereu binevenit.

In concluzie, problema nu este ca o vrânceancă, indiferent ca este soția, sora, fina sau prietena cuiva ajunge sa se angajeze în minister. Asta ne bucura! Pana la urma, orice om trebuie să își valorifice șansa.

Însă, ne întrebăm :  Cat de ipocrit sa fii, sa faci pe deontologul, când, de fapt, veniturile familiei provin din bani publici, accesați pe principiul PCR (pile, cunoștințe și relații).

În încheiere, menționăm că domnișoara a lucrat foarte mult timp pentru un ziar local, Ziarul de Vrancea, care era oferit GRATUIT de PNL în campaniile electorale, având tiraje de zeci de mii de exemplare.

Demnitarii vor sa ascunda adresele si bijuteriile din declaratia de avere, Iulia Cretu , 4 mai 2010

Sursa foto : Facebook.

2 thoughts on “ULTIMA ORA! Sebastian Oancea s-a mufat la borcanul cu miere… al lui Ion Ștefan!

  1. Ma mir ca a avut cineva curajul sa zica ceva de Oancea. Toti il stim…iar calitatea este indoielnica…. asta functioneaza doar pe baza de fise (bani). Chestia cu Oprisan este praf in ochi. Daca il cheama baronul si ii da bani, imediat incepe sa scrie cat de prosti sint aia de la PNL. Se stie ca e frustrat ca nu a reusit sa devina CINEVA, ca nu a reusit macar sa plece in strainatate ca Marian Girleanu. De aia l-a si barfit la greu dupa ce a plecat. Pacat de fata aia cu care este. Nu stiu cum suporta un betiv cu atitudini de fatalau.

  2. Bai fratilor, ati vazut azi ca Ion Stefan nici nu stia care sunt secretarii lui de stat? Dar lasa ca ii povesteste Alinutza zisa Drumea (papusica asta este specialista rau! Suntem cativa care stim ce facea cand era mai tinerica….si ce hartii ii placeau) Ce imi place cand se da ea mare consiliera si desteapta cand are abia liceul. Halal consilieri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *