ULTIMA ORĂ!!! SCANDAL MARE LA SJU FOCȘANI.

ULTIMA ORĂ!!! SCANDAL MARE LA SJU FOCȘANI.

Tupeul și prostia Codruței au atins cote maxime! Aceasta a declanșat un scandal monstru cu medicii din spital.Codruța a crezut că este la cabinetul de Dinți din Păunești  și că poate să demită oameni după  bunul plac.Miercuri, sub directa comandă politică a PNL (Grindă&Toma), a  dat afară din conducerea secției ORL pe medicul Șef Marinescu și asistenta șefă, pe motiv că nu ascultă  ordinele ei și au curajul să se opună și să conteste comenzile ei, ca mare manager de spital.

Medicul a încercat să poarte o discuție civilizată și  le-a explicat Codruței și lui Negoiță că spitalul este o instituție de stat și că aici lucrurile trebuie să se desfășoare după lege. Pentru că nu le-a convenit faptul că sunt contraziși, Codruța și Negoiță au hotărât de la sine putere că mai bine scapă de dr. Marinescu pentru a putea să facă ce vor în secția ORL. Astfel, pe 29 iulie, cei doi au abuzat de funcțiile lor și l-au demis atât pe dr.Marinescu cât și pe asistenta șefă a secției ORL.

Numai că, ieri 30 Iulie 2020, dr. Marinescu  s-a dus direct la cabinetul ministrului sănătății Nelu Tătaru și i-a explicat ce abuzuri fac acești habarniști ai sistemului medical vrâncean.Așa că, azi dimineață ministrul a trimis urgent adresă la SPJUF către Codruța și Negoiță, arătându-le ilegalitățile săvârșite obligandu-i să îi repună imediat pe cei doi în funcții. Ieri, Codruța de supărare nu a venit la spital, am aflat pe surse că a fost toată ziua acasă și a bocit, căutând soluții să renunțe la conducerea spitalului, pentru că se simte depășită. Acum, la această oră, ministrul a trimis DSP Vrancea la spital să demareze de urgență ancheta și să comunice rezultatele.

CONCLUZIA???

Codruța dă afară la comandă politică medici de excepție din spital! Bravo, Codruța! Țelul tău e să alungi doctorii din spital iar în ritmul ăsta, vei reuși să transformi spitalul județean într-un dispensar de provincie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *