Ultima ora! Rudele lui Ștefan continua sa fie abonate la funcții de conducere.

Ultima ora! Rudele lui Ștefan continua sa fie abonate la funcții de conducere.

Vulnerabilitățile lui Ștefan Ion zis “Grindă” Episodul : Rudele soției!

Există o poveste de demult care spune ca o soție mulțumită este secretul unei căsnicii fericite. Și pentru ca Ionuț Ștefan a reușit să își vadă junele din PNL și neamurile de la Milcovul “aranjate”, soția, Mirela pe numele ei, a decis ca este și rândul ei să fie șefă. Dânsa nu prea poate direct, pentru ca are niște tinichele legate de piciorușul gingaș…de pe vremea când lucrând la BCR a sustras din contul bunică-sii 200 de milioane lei – năzbâtie acoperita de primarul Focşaniului de la vremea aceea, Nicole Lăţcan, tatăl suavei Mirela, pe care nu l-a lăsat inima să își vadă fata condamnată pentru fraudă bancară. Însă, are niște neamuri pe care le vrea îndatorate EI și celebrului soț.

Ofticații din PNL se plâng că Mirela se vrea o Elena Ceaușescu, care este decisă să treacă totul prin filtrul ei, considerând că un tată primar și un soț ministru o califică sa gestioneze administrația și destinele partidului în județ.

Deci, sa revenim la rude. Ionuț  Lăţcan este un tânăr economist care se vrea șef peste Electrica SA Vrancea. Și pentru ca nu îl recomandă nimic în afară de legăturile de rudenie– verișor-  cu Mirela Stefan (Lăţcan),  se chinuie unii și alții sa îi găsească nod in papură actualului director ca să fie schimbarea cât mai rapidă!

Toate mișcările de ocupare a funcțiilor trebuie făcute până la anticipate… pentru că, pe urma nu se știe ce se mai întâmpla, și să apuce şi ei să mănânce o pâine mai albă câteva luni.

Meritocrație, varianta PNL Vrancea!

Sursa Foto : FACEBOOK

1 thought on “Ultima ora! Rudele lui Ștefan continua sa fie abonate la funcții de conducere.

  1. Aventura cu furtul din contul de la BCR era prin ’96! Calin, directorul de atunci al BCR l-a sunat pe Latcan si i-a zis sa puna repede banii inapoi si sa o convinga pe bunica-sa nu faca plangere. Latcan l-a rugat cu cerul si pamantul pe Calin sa nu ii dea fata pe mana procurorilor si a luat-o din banca cu promisiunea ca nu o mai angajeaza intr o banca! Ion era vames! In anii ’90! Ia imaginati-va de unde a avut bani sa faca casa cu doua etaje!!!! Cat de fraieri ne iau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *