Ultima ORĂ!  Revolta din PNL sau…cum ajungi să  muști mâna care te-a hrănit!!!

Ultima ORĂ! Revolta din PNL sau…cum ajungi să muști mâna care te-a hrănit!!!

Aerul din ce în ce mai rarefiat  al politicii PNL (situație care se trage de la urcarea în sondaje!) este străpuns în ultima vreme de turbulențe iscate, parcă, din senin!  Ai zice că lucrurile pe la PNL nu sunt atât de roz pe cât vor liderii să le înfățișeze electoratului (adică muritorilor de rând ținuți pe lângă case cu masca pe figură , până termină guvernanții liberali de furat!).

Mai ieri, trei  dintre craii pe postările  cărora se bazează partidul  pentru nimicirea lui Oprișan și Misăilă, au iscat un iureș care, în condiții de normalitate, puteau să lase liberalii fără  inspirație în comunicare publică! Este vorba despre acuzele aduse public de Ionel Sclavone  (rămas sclav de serviciu, fără angajamente financiare concret perfectate!), cu privire la ridicarea mâinilor liberale din consiliul județean, pro PSD, întocmai cum o cereau niște interese ale sponsorilor PNL! Nu au rămas nepomenite cu ocazia porcăielii, beneficiile bugetare dobândite de ascultătorii purtători de vot, Adrian Crețu și Cristinel Irimia (amândoi bine conectați astăzi  la banul public!) .

Figura aparte în branșa scriitoricească penelistă este de departe făcută de Sebastian Oancea! În ultimul timp acesta își controlează din ce în ce mai greu nervozitatea generată probabil de  lupta  interioară acerbă, care ar putea justifica ieșirile de pe facebook! Cum a ajuns aici? Odată pentru că s-a făcut preș pentru funcțiile date de Grindă, concubinei sale! Apoi pentru că și-a pus grav în pericol colaborarea cu Realitatea Plus, vrând să se remarce  printr-o lovitură de grație dată dușmanului de partid, care pană la urmă  i-a profitat tot lui Oprișan! Ar mai fi și pentru că partidul nu se leapădă de tot felul de “otrepe” interlope pe care este nevoit să le elogieze! Și așa mai departe….!

În tot haosul ăsta moral, măcar distracțiile care îl mai țineau pe linia de plutire să  fi rămas legale, fiindcă prin ceața stării  de alertă, nu se vede prea bine PNL-ul!   (a se vedea reacția necontrolată a lui Oancea la postările PNL cu evenimentul de la Dumbrăveni, când a dat  cu ochii de Moroșanu în poze!!!)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *