Ultima Oră! Prefectul județului Vrancea și directorul DSP Vrancea îl contrazic pe șeful lor, Ludovic Orban.  Schimbarea din funcție a celor doi este dată ca sigură!

Ultima Oră! Prefectul județului Vrancea și directorul DSP Vrancea îl contrazic pe șeful lor, Ludovic Orban. Schimbarea din funcție a celor doi este dată ca sigură!

România se afundă-n criză sanitară! Țara este în pragul haosului din cauza deciziilor iresponsabile, a proastei campanii de comunicare, a aroganțelor, a delăsării și incompetenței celor care ar trebui să apere sănătatea românilor, mai exact Guvernul Orban .

Aparatul de propagandă nu mai poate să ascundă realitatea că România a ajuns să fie considerată de presa internațională drept Brazilia Europei și că 20 de țări europene impun restricții de călătorie românilor (Detalii AICI), asta în timp ce Organizația Mondială a Sănătății și-a exprimat îngrijorarea față de tendința creșterii îmbolnăvirilor ”în sudul Europei și Balcani”.

În timp ce Orban și Tătaru anunță cu îngrijorare numărul de cazuri care crește de la o zi la alta, Vrancea aflându-se în top 3-ul județelor cu cea mai mare răspândire comunitară la mia de locuitori, directorul DSP și managera interimară a spitalului județean, ambii în subordinea prefectului liberal Berbece Gheorghiță, încercând să îi dea o replică  președintelui Consiliului Județean care a criticat modul de gestionare al pandemiei în județ tocmai de către instituțiile din linia 1, se laudă că de fapt în Vrancea sunt 0 cazuri de noi îmbolnăviri!

Și atunci, ne întrebăm care este realitatea? Cea spusă de premierul Orban sau cea comunicată de directorul DSP din Vrancea la pas cu prefectul și managera spitalului?

Cine minte? Orban și Tătaru sau Berbece și subalternii săi? Premierul României și ministrul sănătății care prezintă situații apocaliptice sau peneliștii vrânceni care spun ca au 0 cazuri. Sau lipsa testărilor a dus la 0 cazuri noi și de aici concluzia măreață că în Vrancea nimeni nu se mai îmbolnăvește de COVID?

 Un răspuns posibil ar putea fi că, de fapt, DSP nu mai testează tocmai pentru a putea comunica un număr cât mai mic de cazuri. De ce asta? Pentru că scaunele prefectului și a celor doi directori de la spital și DSP se clatină serios după ce s-a văzut modul în care au gestionat și monitorizat răspândirea virusului în Vrancea.

În această situație, poate procurorii vor verifica și informația potrivit căreia la o ANUMITĂ fabrică de confecții din Focșani cu 94 de angajați, a cărei director este apropiată de PNL Vrancea, au fost testați pozitiv COVID câțiva muncitori. Din informațiile pe care le deținem, după ce a fost făcut primul test, DSP Vrancea a comunicat ca nu mai este nevoie de al doilea dar oamenii să mai stea câteva zile acasă și după aceea să meargă  la muncă! Deci, testarea obligatorie pentru a se vedea dacă bolnavii s-au negativat, nu s-a mai realizat!! Mai grav este că majoritatea contacților celor bolnavi din respectiva fabrică de confecții au forme ușoare (febra, tuse) și merg în continuare la muncă netestați, deoarece patroana fabricii ”are comenzi de onorat”, iar Janina Lazăr nu a efectuat anchete epidemiologice care să constate posibilii contacți pentru a-i izola.

Așadar, agentul constatator Berbece (prefect) împreună cu agentul constatator Bunghez (director DSP) au mers prin fabricile de confecții doar să ia pulsul electoral într-o ultimă acțiune de imagine înainte de a fi schimbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *