Ultima Oră! PNL, partid de  interlopi, vrea ca violatorii și pedofilii să fie liberi!

Ultima Oră! PNL, partid de interlopi, vrea ca violatorii și pedofilii să fie liberi!

Cazul de la Caracal a îngrozit o țară întreagă! Un copil a fost răpit, violat și ucis cu sânge rece de un dezaxat. Parlamentarii au decis atunci, în consens cu opinia generală, ca pe viitor, toți violatorii și pedofilii să poată fi trași la răspundere oricând, fără să mai existe posibilitatea ca, dacă se ascund, să se prescrie faptele și să rămână nepedepsiți. De asemenea, legea prevede înăsprirea pedepselor pentru pedofili.

Ce face PNL? Ce face Orban? Ce face președintele Iohannis?
Au atacat legea la Curtea Constituțională spunând că violul și pedofilia nu sunt atât de grave cum sunt altele!!! Pe motiv ca sunt îngrădite ”drepturile pedofililor”!!!

Ce drepturi încălcate mai are un monstru care mutilează copii, mutilează destine, mutilează viețile unor ființe?
Probabil este greu sa înțelegi ce înseamnă viața distrusă a unui copil, a unui tânăr, victime ale unor dezaxați!
Ce opinie are Cătălin Toma, candidatul PNL la Consiliul Județean Vrancea, instituția care gestionează copii abuzați de acești monștri, despre faptul ca Guvernului PNL îi este milă de pedofili, și NU de copiii abuzați?

Și dacă mai era nevoie să ne convingem cam câte parale fac copiii, probabil pentru că nu au drept de vot , trebuie sa stiti ca în aceeași zi în care Guvernul PNL s-a pozitionat pro-pedofili și pro-violatori a adoptat și un act de tăiere în proportie de 85% a alocațiilor copiilor!
Unde sunt reacțiile și pozele cu mesaj electoral ale lui Ion Ștefan și Cătălin Toma? Le este rusine? Sau nu le dau voie interlopii care conduc PNL Vrancea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *