ULTIMA ORA! PNL nu va putea rezolva  decontarea  navetei elevilor din Vrancea! Uite- aici, subiect pentru  conferința de la ora 5!

ULTIMA ORA! PNL nu va putea rezolva decontarea navetei elevilor din Vrancea! Uite- aici, subiect pentru conferința de la ora 5!

Ipocrizie, minciună, indiferentă, acestea sunt cuvintele care îl definesc pe profesorul  Cătălin Toma, ajuns printr-o demagogie searbădă mare barosan în Parlamentul României și coleg de sforării cu ministru Ion Ștefan.

O vorbă veche spune că cine se aseamănă se adună, și cum  astăzi la guvernare nu vedem decât o adunătură de proști,  observam cat de bine se aseamănă între ei acești saltimbanci PNL și  totodată cât de malefici, cruzi  și  cinici sunt,  in  tot ce fac.

Au arătat cum acționează, exact ca o haită flamandă, preocupându-se exclusiv  de ei, de neamurile și  amantele lor, de lefurile bune pe care au reușit sa le smulgă  ocupând fără concurs locul celorlalți, devenind repede dependenți de scaunele moi, de mașinile cu șofer, desăvârșind  astfel autosuficiența care ii caracterizează,  și de la a cărei  înălțime își scuipă disprețul către naivii cărora le pretinde cu tupeu votul.

Asemenea colegilor din guvern, domnul senator  liberal de Vrancea s-a dovedit în ultimii 4 ani, incapabil sa facă ceva pentru copiii acestui județ, din poziția  importantă ocupată și pentru care poporul îl plătește cu peste 10 mii de euro pe lună.

După ce mamelucii de la PNL, colegi ai domnului Toma,  au tăiat în anul 2020  din bugetul Educației, după ce au împiedicat dublarea  alocațiilor pe motiv ca le trebuie banii pentru alegeri anticipate,  după ce au umilit public profesorii și au anulat  decontarea cheltuielilor de transport pentru elevi și studenți, MINT astăzi cu nerușinare ca vor  rezolva toate aceste nedreptăți, dar numai după reconfirmarea lor pe funcții.

În spatele acestui abject șantaj stă de fapt realitatea că,  in mod evident, NU VOR (sau nu pot!) face asta?!

Țeapa ascunsă sub scuză penibilă a unei erori  materiale (strecurată în  OUG 15/2020 pe care Guvernul PNL a adoptat-o  ca hoții, la ceas de seară), ascunde cumva INTENȚIA de a opri decontarea navetei elevilor,  dată fiind  incapacitatea guvernului de a  asigura acești bani în bugetele locale din care ar  urma sa se facă plățile? Altfel nu ne explicăm…!

Domnule Toma, ce aveți de spus cu privire la această chestiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *