ULTIMA ORĂ!  PNL A SCHIMBAT  ȘEFIA APIA

ULTIMA ORĂ! PNL A SCHIMBAT ȘEFIA APIA

Asediul PNL din județ  continuă în ciuda situației incerte a guvernului Orban. Sub deviza „acum ori niciodată” PNL continua  atacul  furibund împotriva vechilor conduceri  ale serviciilor publice deconcentrate  din Vrancea, pe care le decapitează indiferent de ce lege sau normă deontologica  încălcată.

Pe lângă relațiile de rudenie, buna conviețuire, sau apropiere intima, cu vajnicul ministru Ion Ștefan singura   fundamentare pentru   numirile în posturile calde și bine plătite de la vârful administrației centrale  și locale, rămâne „pentru că așa vreau eu!” .

În aceste zile,  asistăm stupefiați  la linșajul politic, si pare-se nelegal,  al managerilor de instituții . Dacă am crezut că  Jihadul s-a încheiat  cu lansarea  blondei  pupile   într-o spectaculoasa  ascensiune la  conducerea Spitalului Județean de Urgență Focșani,  ultima dovadă că nu mai are nimeni loc pe lângă „ai lui Ștefan „, stă fatala apariție scenică a „verișoarei” instalată șefă la APIA.

Verișoara , Stefan Dorina, urmare a evoluției familiale de la larva la cocon, recomandata  fiind de „voce și talent”  absolut similare cu cele ale ilustrului văr  , s-a făcut repede înțeleasă ca nu mai poate rămâne simplu executant  în cadrul APIA Vrancea, pe care  s-a oferit să o eficientizeze,  chiar fără indemnizația  aferentă funcției .

Merge vorba că  ambițioasă a fost de mica, atingând primul vârf al strălucirii la 20 de ani, când a rupt gura târgului luând  bacul  la Liceul Agricol  cu un  6 de excepție, pentru care a lucrat atât ea , cât și niște prieteni  care aveau  ceva trecere pe  lângă profesori pentru cate-o loaza.

De atunci ,  învățând , învățând  și iar învățând , a constatat  în toamna ,  că are  un văr  ministru în Guvern! Dacă asta nu e minune dumnezeiască, ce mai e?!

O umbra de nemulțumire mai are ” verișoara” , si anume ca ANFP-ul   ( care a cam băgat-o pe mânecă după matrapazlâcul cu prefecții) nu a vrut să mai semneze un aviz  nelegal si pentru ea, numirea fiind în aceste condiții provizorie și doar cu atribuții  de coordonator …

Așadar, verișoara trebuie sa accepte deocamdată că  „nu e banii cei mai importanți și nimica nu e mai frumos ca cum ar fi sa fie toată familia șefi ” , cum ar zice verișorul responsabil astăzi cu dezvoltarea țării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *