ULTIMA ORĂ! Gestionare coronavirus în Vrancea!?

ULTIMA ORĂ! Gestionare coronavirus în Vrancea!?

Vrâncenii așteaptă deja de 10 zile un semn de la Prefect cu privire la măsurile luate de către acesta pentru prevenirea si eventual limitarea răspândirii coronavirusului.

Este evident că atunci când nu ai pregătirea profesională necesară pentru funcția de prefect, iar consilierii aleși sunt specialiști exclusiv în facebook, nu înțelegi că gestionarea unei situații care poate deveni extrem de serioasă  nu poate fi tratată cu selfiuri de la ședințe.

Daca nu ar fi de plâns să vedem un prefect care nu are habar de ce are de făcut ar fi de râs!

Pentru că prefectul nu are timp să caute, îl anunțăm noi că nu există un ordin de ministru pentru instituirea carantinei sau pentru prevenirea și combaterea coronavirusului.

Am constatat cu stupoare ca ignoranța poate naște monștri și repercusiuni penale dacă nu e gestionată de oameni cu știință de lege.

Îl întrebăm pe prefectul județului, când s-a gândit să identifice o locație conspirativă pentru a  caza oamenii suspecți de coronavirus, a dat dovadă de necunoaștere  sau autosuficientă?

Lansăm pentru juriștii din Prefectură provocarea să găsească temeiul legal in baza căruia poți forța o persoană sa părăsească domiciliul propriu în care ar putea /trebui să stea în carantină și să o duci într-o locație la 75 de km distantă de spital.

De asemenea, să ne lămurească prefectura, cine ar trebui să ridice persoana de la domiciliu (poliția, jandarmii, armata?) și in baza cărui document, cine plătește sejurul forțat de 14 zile in tabăra Gălăciuc, cine asigură asistența medicală?

Ceea ce nu știe prefectul este ca poate fi acuzat de îmbolnăvire a unei persoane, care chiar dacă vine din zona afectată e posibil să nu facă boala, dar șansele să o dobândească in carantina impusă la Gălăciuc  de la o alta persoană infectată să crească 100% (pentru lectură indicăm  infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal!).

Așadar, concluzionăm că prefectul Berbece e total depășit de coronavirus.

Sursa foto – Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *