ULTIMA ORA! EXCLUSIV!! Unul dintre medicii militari veniți la conducerea Spitalului de Urgență Focșani  este infectat cu coronavirus!

ULTIMA ORA! EXCLUSIV!! Unul dintre medicii militari veniți la conducerea Spitalului de Urgență Focșani este infectat cu coronavirus!

Sursele noastre ne-au semnalat faptul că unul dintre medicii militari care a fost la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Focșani până astăzi, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19.

 Având în vedere că prefectul Berbece Gheorghiță a stat zilnic în contact cu aceștia, gurile rele spunând că făcea mapa alături de comandant, așteptăm ancheta epidemiologică făcută de dr. Janina Lazăr de la DSP și, cu și mai mare interes, ce o să facă prefectul! Ca să nu încalce legea, ordonanțele militare și ordinele miniștrilor din guvernul ”lui” ar trebui ca Berbece să stea acasă 14 zile în izolare, iar dacă va fi depistat pozitiv, va trebui să fie internat (sperăm să fie asimptomatic) în regim de urgență, și îi uram să fie trimis la spitalul din Rm. Sărat! Nu se va plictisi pentru că a decis săptămâna trecută să mai trimită niște bolnavi asimptomatici acolo. 

Și pentru că noi avem memorie bună, vă reamintim declarațiile sforăitoare și penibile ale lui Cătălin Dumitru Toma, senatorul PNL de Vrancea, care țipa acum o lună ca sirena de la Bragadiru, și cerea conducere militară la spitalul din Focșani, ”ca să fie mai multă responsabilitate”! Am văzut ce s-a întâmplat de când este PNL la conducerea spitalului: aparatul PCR pentru testarea COVID-19 este uitat pe un hol din spital, cadrele medicale nu sunt testate la 7 zile cum a declarat ministrul sănătății când a fost la Focșani, sunt mult mai multe cadre medicale infectate decât acum 1 lună, achiziții de materiale de protecție nu s-au mai făcut…. În rest să fim sănătoși! 

#incompetentaucide

Sursa foto: Reuters.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *