Ultima oră! Ce se întâmplă în PNL Vrancea?

Ultima oră! Ce se întâmplă în PNL Vrancea?

Informații îngrijorătoare din sediul PNL ne-au ajuns la urechi. Și știți bine că noi avem niște urechi mari…ca să auzim mai bine, și o gură și mai mare ca să spunem lucrurile ascunse de unii.

Așadar, în PNL Vrancea lucrurile par să explodeze. Liberalii sunt în culmea isteriei! Dumitru Toma este disperat pentru că sondajele (inclusiv alea plătite să arate frumos) îl dau cu 20% în spatele lui Oprișan și drept urmare a decis să nu mai iasă în campanie electorală prin localități și să stea doar la birou, iar Ionuț Ștefan este în căutări de oameni care să îi spele imaginea pătată sperând să recupereze ceva din cele 10 procente care îl despart de rivalul său Misăilă.

De altfel, cu toată scremerea postacilor de pe facebook și a scribilor de serviciu să ridice osanale conducătorilor iubiți, peneliștii vrânceni nu au reușit să crească deloc în sondaje, acesta fiind motivul pentru care au promis și luna de pe cer partidelor din Vrancea doar doar vor reuși să ajungă procentul PSD-ului. Doar că luna de pe cer e departe iar  ”iubirea” dintre PNL și USR s-a sfârșit înainte de termen, și asta pentru că Ionuț Ștefan a încercat să desființeze organizația USR Focșani cu care nu a ajuns la nicio înțelegere să îl susțină doar pe el și numai pe el, așa cum a desființat partidul lui Liviu Macovei și Partida romilor.

La județ este supărarea și mai mare. Și asta pentru că PNL este iritat că USR și PLUS nu fac campanie în județ pentru Toma și cu toate astea vor ieși consileri -niște unii din USR-pe banii peneliștilor.

Pe la colțuri se discută că Ionuț Ștefan trage sfori să schimbe și actuala conducere județeană a USR Vrancea cu un apropiat de-al lui ca să poată gestiona lista de consilieri județeni. Cum? Retrăgându-le sprijinul politic USR-iștilor de pe primele locuri din lista de consilieri județeni pentru a urca niște personaje care vor vota cum vor peneliștii.

Se știe că oricum, candidaturile lui Toma și Ștefan au fost până în ultima clipă pe muchie de cuțit pentru că sondajele de opinie le arătau că au probleme. De aceea nu a candidat Ionuț Ștefan la funcția de președinte de consiliu, pentru că era perdant sigur și atunci îi fura Toma preșul. Pe când așa, Toma va pierde alegerile la președinte de Consiliu Județean și Ștefan îi va trage preșul de sub picioare, punându-l pe Macovei nr. 1 pe lista de senatori iar el, nr. 1 pe lista de deputați. Și astfel, rămâne Toma pe dinafară că nici măcar pe lista de consilieri județeni  nu s-a pus. Este știut că Nicu Tănase vânează un post de parlamentar în competiție cu un alt apropiat de-al lui Ștefan, Rusu Cristian.

Și ca să vă dăm o dovada de disperare, o să vă arătăm  un mesaj trimis tuturor membrilor PNL , un mesaj mai mult decât penibil și absurd. Astfel, indiferent de relația personală, cu toate că Facebook-ul este un loc unde fiecare om este liber să discute și să își facă ce prieten vrea, PNL Vrancea le cere imperativ membrilor care au pagină pe rețeaua de socializare să își retragă like-ul dat vreodată unei persoane din alt partid decât PNL, și să aprecize numai paginile lui Ion Ștefan și Dumitru Toma! Dictatură mai mare nu am văzut nici măcar în Partidul Comunist Român (noroc că nu era facebook pe vremea lui Ceaușescu) și  este surprinzător cum oameni care au luptat pentru libertatea de opinie în 1989, renunță la propriile idei și principii.  Le este frică?

#pnl=pcr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *