Trezit din somn de Grindă, Sclavone aberează cu ochii larg deschiși!

Trezit din somn de Grindă, Sclavone aberează cu ochii larg deschiși!

Scribul de serviciu al PNL și USR, Ionel Sclavone a avut o nouă fractură logică fapt care i-a provocat un nou eșec jurnalistic, nici nu mai știm câte au fost la număr. De această dată ținta omului cu logică galbenă și a ziarului folosit pe post de hârtie igienică de vrânceni, sunt trei contracte al căror beneficiar este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

În toate cele trei contracte Sclavone vede lucrături pe bandă rulantă și spune că firmele respective ar fi apropiate de PSD. Pentru el nu contează că respectivele contracte au fost scoase la licitație respectând TOATE procedurile legale și nici faptul că firmele nu s-au înghesuit pentru a le câștiga. Sclavone scrie cu mânuța (mă rog tastatura) lui „În ciuda valorilor destul de mari, nici un constructor nu a părut interesat de cele trei contracte“! Ce ar fi trebuit să facă DGASPC Vrancea? Să nu finalizeze proiecte importante pentru asistații social din județ doar pentru că Sclavone se trezește din somn la comanda lui Grindă??

Sistemul este controlat de stat și se putea înscrie orice firmă la respectiva licitație! Așa și nouă ni se pare suspect faptul că, deși contractele au fost scoase la licitație pe 15 ianuarie 2020 și atribuite pe 3 aprilie 2020 scribul cu tenul colorat în galben și săgeata înfiptă în kur ne vorbește despre ele abia în plină campanie electorală, când toate sondajele anunță un eșec major al PNL la alegerile locale! Cine de la cine ia bani deci???

Nu cumva asocierea Grindă – Toma a oferit un contract de denigrare celeilalte asocieri toxice Ziarul de Vrancea – Sclavone cu țintă prestabilită? Nu cumva tirajele fițuicii respective sunt cumpărate de tolomacul Ion Ștefan și distibuite prin prestatorii de servicii electorale gen Bunghez, Cosma, Lazăr &co în compensație pentru posturile baban plătite de stat? Sunt pline străzile și scările blocurilor din Focșani de maculatura electorală PNL aruncată de cei care nu pot și nu vor să creadă în proștii de la PNL. Noi ce să mai spunem??? Dacă Oprișan și Misăilă nu ar fi existat, Sclavone și ZdV i-ar fi inventat doar ca să aibă ce scrie.

Să nu uităm că Sclavone, la fel ca senatorul Toma și mainuștiucum se întreceau, nu cu mult timp în urmă să-i mulțumească lui Oprișan, ambii mâncând o pâine bună de la cel pe care acum se chinuie, fără nicio șansă de succes, să-l înjunghie.

Hai sictir dobitocilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *