Transparența la Instituția Prefectului județul Vrancea, un dezastru!

Transparența la Instituția Prefectului județul Vrancea, un dezastru!

Relația prefectului Gheorghiță Berbece cu presa a fost, la început, una foarte deschisă, activitatea sa fiind povestită în cuvinte și imagini zilnic de purtătorul său de cuvânt, Adrian Crețu, fost consilier județean PNL care s-a remarcat în presa locală prin faptul că la nici două luni după ce a fost numit într-o funcție publică extrem de bănoasă, a tras sforile să își fixeze și consoarta pe un post călduț și bănos tot la stat! Și asta în plină stare de urgență!

Deci, revenind, am constatat că atât de mult clamata transparență decizională a prefectului este de fapt un mare fâs! Căutând pe site-ul prefecturii am constatat că deși suntem la jumătatea anului, prefectul nu a reușit să strângă informațiile pe care legea îl obligă să le prezinte sub formă de raport pentru anul 2019 potrivit legii care obligă la transparența decizională iar din 9 martie niciun detaliu privind agenda sa zilnică.

Însă, dacă ne uităm pe rețelele de socializare vom constata că pagina reprezentantului Guvernului în teritoriu abundă în fotografii de la diferite acțiuni. Dar, să nu uităm că marca înregistrată în PR a PNL-ului este selfie-ul.

Sursa foto : Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *