Toma&Codruța fac prăpăd, Medicul epidemiolog al Spitalului Județean Sf. Pantelimon și-a dat demisia

Toma&Codruța fac prăpăd, Medicul epidemiolog al Spitalului Județean Sf. Pantelimon și-a dat demisia

Diana Stoica singurul medic epidemiolog al Spitalului Județean Sf. Pantelimon și-a dat demisia acuzând managementul „de top“ al Codruței Neagu. „Nu voi permite niciodată nimănui care a tras «lozul câștigător» și a ajuns în «vârful» unei instituții sanitare să își bată joc de munca mea și a echipei mele”, spune medicul Diana Stoica într-o postare pe facebook. Constantin Mândrilă, fostul manager al spitalului și-a dat și el demisia.
Între timp Codruța Neagu, managerul cu carnet de partid PNL, verișoară cu prefectul Berbece este bine mersi chiar dacă controalele Curții de Conturi au arătat dezastrul provocat de aceasta în cea mai mare unitate sanitară a județului.

Plecarea singurului medic epidemiolog pe care îl avea Spitalul Sf. Pantelimon vine pe fondul creșterii accelerate a numărului de cazuri de COVID -19 în toată țara.

„O zi la care nu m-am gândit că va veni…dar,…DA mi-am dat demisia din funcția de medic epidemiolog al Spitalului Județean de Urgență Focșani.
De ce? Din multe motive adunate…de câteva luni…atunci când managementul „de top“ al unei unități sanitare este ultramegapolitizat să știți că lucrurile nu vor merge bine. Știu că nu sunt singurul medic care gândește acest lucru, însă pot afirma că sunt printre puținii care o pot spune, care o pot face public. Eu sunt unul dintre adevărații specialiști, eu contez, eu nu am abandonat lupta, dar nu voi permite niciodată nimănui care a „tras lozul câștigător“ și a ajuns în „vârful“ unei instituții sanitare să își bată joc de munca mea și a echipei mele“,
a spus medicul Diana Stoica pe facebook.

Ca un făcut medicul și-a dat demisia fix în ziua vizitei la spital a lui Cătălin Toma când Codruța a raportat succesuri deosebite și că totul este bine mersi. Tot Codruța i-a spus că nu e nicio problemă că a plecat singurul medic epidemiolog, a adus ea în loc alt medic, specialist în ATI. Că de, tot medic este chiar dacă altă specializare. Plus că, la nevoie o mai rupe din interviuri și pe Janina Lazăr de la DSP, alt specialist de renume mondial, care face kkt-ul praf.

Sursa foto: Monitorul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *