Toader Constantin a demisionat din Partida Romilor. Romii din Vrancea „paradiți” de PNL!

Toader Constantin a demisionat din Partida Romilor. Romii din Vrancea „paradiți” de PNL!

Partida Romilor Pro Europa din Vrancea a rămas fără conducere după ce Toader Constantin a demisionat pentru a se înscrie în PNL. După cum se știe, Toader Constantin candidează la o funcție de consilier județean iar pentru asta s-a înscris în PNL așa cum rezultă din documentele depuse la biroul electoral județean. În acte, Constantin declară pe propria răspundere și se jură că este membru PNL și că acceptă candidatura din această poziție, or potrivit legii partidelor politice asta înseamnă demisie automata din Partida Romilor.
Noi nu credem zvonurile din târg că mulți biștari ar fi fost aruncați pe masa lui Constantin ca să desființeze Partida Romilor, sa o lase fără conducere și candidați la locale în Vrancea, iar în schimb gura lui să mănânce un colț de pâine la consiliul județean. Oricum, apucăturile astea cu desființatul partidelor mici din Vrancea sunt deja marcă înregistrată PNL, așa că putem crede zvonurile! 
Noi însă am mai aflat ca romii din Vrancea sunt ofticați nu ca a plecat Toader Constantin la PNL! Ci că le-a dat țeapă zicând că face alianță cu PNL și că întreaga comunitate o să aibă de câștigat dacă votează PNL. Dar când colo, toți gălbiorii s-au strâns într-un singur buzunar iar Alianța s-a dus de suflet. După cum se știe, pe actele înregistrate la biroul electoral județean Partida Romilor Pro Europa nu figurează în Alianța cu PNL, USR și PLUS.

So! Partida Romilor nu există în ecuație la alegerile locale! 
Mișto va fi și pentru noi să îl vedem în consiliu județean pe Toader Constantin făcând….nimic, dar încasând câte 1000 de lei lunar. 
Toadere…. Socares prala? (Ce făcuși frate?)

Sursa foto : Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *