Tic! Tac! Tic! Tac!…Moartea bate la ușa Spitalului județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani

Tic! Tac! Tic! Tac!…Moartea bate la ușa Spitalului județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani

Episodul II

Altă talentată doctoriță, Janina Lazăr pe numele ei, epidemioloaga șefă de la Direcția de Sănătate Publică (DSP), cea care NU face anchetele epidemiologice (nu poate sau nu știe?),  cea care are 4 plângeri penale pentru cum a acționat în timpul pandemiei, cea care a ascuns cazurile de COVID pozitiv din rândul colegilor din DSP de opinia publică, cea care merge ca o curcă beată pe stradă ca să îl urmărească pe Mirciulică să nu o atingă de prea multe ori pe secretara blondă a lui Ion Ștefan, cea care le-a spus peneliștilor că dacă nu o pun șefă va pleca la PSD, ei bine, acea doamnă doctor are timp să meargă pe stradă să strângă semnături pentru PNL și să amenințe ca un mardeiaș  alegătorii care nu o votează.

Și asta în timp ce se pregătește un nou dosar penal în care să fie analizate fapte care se încadrează la infracțiuni contra vieții, deoarece, cadrele medicale s-au revoltat că Janina Lazăr, în calitate de epidemiolog, nu sesizează și nu ia măsuri împotriva managerei PNL a spitalului județean, care de două săptămâni nu face dezinfecție în spital (!).

Repetăm pentru organele de control: în Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani nu se dezinfectează sălile de operații sau saloanele în urma bolnavilor cu boli transmisibile: COVID, clostridium etc, deși această operațiune este absolut obligatorie!  Motivul este că cei care au această sarcină nu sunt disponibili din motive de sănătate iar managerul spitalului și epidemiologul șef al DSP nu au găsit de cuviință să găsească o soluție!!

Sursele noastre spun că  la această oră în spitalul județean sunt 4 focare de covid….secția ortopedie, secția boli infecțioase, secția psihiatrie și, de câteva zile  și secția de nefrologie. Cei de la DSP s-au deplasat la spital pentru a face anchete epidemiologice, însă, din informațiile care circula și care vor trebui verificate de organele abilitate ale statului rezultă că motivul infectărilor ar fi pacienții care au fost internați dar nu au fost testați pentru COVID și care s-au dovedit ulterior pozitivi, ducând la transmiterea virusului în saloanele unde erau și persoane neinfectate cu virusul ucigaș.

Întrebarea pentru epidemioloaga șefă de la DSP, membra PNL:  își imaginează că pentru 6000 de euro pe lună este suficient doar să strângă semnături pentru partid sau ar trebui să facă ceva pentru sănătatea noastră, a vrâncenilor?

Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *