Stomatoloaga de la Spitalul județean s-a împiedicat singură în timp ce vroia să strice aparatul Real Time PCR!

Stomatoloaga de la Spitalul județean s-a împiedicat singură în timp ce vroia să strice aparatul Real Time PCR!

Celebra de acum Codruța Neagu, stomatolog de renume mondial, doctor în devenire, verișoară de Berbec și manager al Spitalului Sf. Pantelimon din Focșani s-a împiedecat singură în timp ce dorea să strice aparatul Real Time PCR cumpărat de Marian Oprișan pentru nevoile de testare ale comunității. Numai că, pe un website de știri local apare o știre care dovedește cel puțin lipsă de obiectivitate.

Titlul sună așa „Chiar dacă ne-am lovit de piedici, aparatul Real Time PCR este funcțional“ aceasta fiind o declarației a tipei anunțate mai sus.
Prima veste pentru Codruța este că aparatul a fost de la bun început funcțional, din simplu motiv că nu a fost livrat stricat către Spital. A doua veste este aceea că singurele piedici de care vorbește verișoara Berbecului sunt acelea pe care și le-a pus singură! S-o fi împiedecat în timp ce umbla pe la butoanele aparatului încercând să-l strice și să dea vina pe Marian Oprișan și Consiliul Județean.

Tot ce trebuia să facă stomatoloaga de renume mondial, era să pună aparatul într-o locație și să-l bage în priză. În rest merge brici, dacă vrei și știi să-l folosești. La Codruța nu este cazul să vorbim de utilizare, este prea complicat, iar de voință a văzut tot județul! De fapt a fost prea complicat și să găsească o priză liberă în ditamai Spitalul Județean. Dacă mai stătea vreo jumătate de an probabil că se apropia de sfârșit și pandemia. În condițiile în care a început și anul școlar iar Guwernul refuză să testeze gratuit elevii și profesorii, îi propunem Codruței să testeze măcar echipele de peneliști care distribuie materiale electorale pe străzile din Focșani și în județ. Măcar să știm și noi că este folosit la ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *