ȘOCANT! În timp ce oamenii mor, PNL-ul lui Ion Ștefan a intrat cu zâmbetul pe buze, în campanie electorală!!!

ȘOCANT! În timp ce oamenii mor, PNL-ul lui Ion Ștefan a intrat cu zâmbetul pe buze, în campanie electorală!!!

Oamenii trebuie să știe! Românii MOR și din cauza guvernanților!

Să anunțe cineva la PNL-ul  ca în România lui  Iohannis, Orban,  Ștefan, Toma, îngerul morții își ia tributul și nu dă semne să ne părăsească foarte curând.

PNL a găsit de cuviință să înceapă campania electorală, pentru că, nu-i așa?!, alegătorilor le vor muri bunicii, părinții, frații, copiii, dar  statistic  se prevede că o bună parte dintre ei vor rămâne, și numai bine,  vor fi folositori la vot!

În Vrancea, Ion Ștefan și gașca lui de mahări, nu au găsit de cuviința să își folosească PUTEREA de convingere pentru a găsi ceva sponsori care să doneze pentru spitalele vrâncene a căror șefie și-o reclamă,  măcar 300 mii euro, cât au irosit împrumutând pentru afișe o candidată  fără șanse, în primăvara anului trecut.

Campania nerușinată, murdară, mincinoasă,  dezlănțuită pentru a ajunge la sacul cu bani, continuă deșănțat și astăzi, în umbra declarațiilor seci de presă, prin îndepărtarea profesioniștilor și specialiștilor valoroși din structurile angrenate în lupta cu boala, singura lor vină fiind aceea că ocupă scaunele alor lor.

Guvernul perfid plin de idioți îngălați a lăsat romanii fără drepturi (doar am ieșit de la CEDO!), fără șansă, fără speranță, fără informație. Debilitatea acestui stat căzut pradă hâd lăcomiei, va lăsa fără viață, nejustificat de mulți români.

Că nu le pasă de oameni și jinduiesc numai la putere (cu tot ce înseamnă ea!), ne demonstrează de la președintele tării până cel mai neînsemnat ales local din oaste.

Au interzis răspicat să se discute despre ei, despre ce nu fac, despre ce nu vor, despre ce nu pot….!

Tăcerea sinistră impusă prin politica pumnului în gură, nu poate ascunde însă, strigătul de neputință al sistemului medical, oftatul celor îngenuncheați fără speranța de se mai ridica vreodată intru prosperitate, și nici suspinul însinguraților care nădăjduiesc să treacă cu bine și a 14-a zi!

În tot acest decor bântuit de moarte, Ion Ștefan, una din nulitățile la care premierul Orban are atâtea datorii, încât nu îi poate refuza nimic, își proțăpește dezgustător pe facebook satisfacția trădată de zâmbetul tembel, schițat instinctual la gândul câștigurilor electorale viitoare.

Ion Ștefan, ministrule, deputatule, bugetar cu leafă nesimțită, ideile populiste pe care le fluturi în spațiul public nu interesează, așa cum nu interesează nici ce gândești nici ce minți, nici ce promiți!

Pentru ca TOT CE NU FACI împreună cu toți ai tăi, pentru a salva oameni se numește CRIMĂ!

Deci, FACEȚI! ORICE! TOTUL! …sau….. PNL nu va mai trebui să existe DELOC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *