Singurul ministru din Guvernul Orban specialist in oratorie

Singurul ministru din Guvernul Orban specialist in oratorie

Pentru cei care nu știu, avem o informație care va schimba total imaginea județului Vrancea în lumea politica a tărișoarei noastre. Da, nimic nu va mai fi la fel începând de astăzi.😊

Pentru cei care nu știți, Vrancea are un ministru in Guvernul Orban, pe numele lui Ion Stefan, un politician micuț (de stat), dar cu aspirații mari. Si pentru ca politica cere sacrificiul suprem, domnul Stefan si-a rupt de la gură si a făcut cea mai importantă achiziție din viața lui: a luat cursuri de oratorie! Asta se întâmpla în anii trecuți, când lumea rea și invidioasă din Focșani bârfea pe la colturi că micuțul politician nu știe să „vorbește românește” și că are fugă de idei. Și asta nu este o răutate a jurnaliștilor, ci ne-au povestit-o  chiar colegii ministrului de Vrancea.

Oricum, ni-l imaginam pe Theodor Paleologu, smulgându-și parul din cap la aflarea acestei vesti, conștient fiind că Ion Stefan o să îi ia fața! Practic, după așa ceva, singura lui șansă este să se pensioneze.

Dar, noi nu mai spunem nimic, doar îl felicităm pe Ion Ștefan că vrea să se perfecționeze și refuză să rămână în grupul celor 45% de analfabeți funcționali care deși au trecut prin școală, nu stau prea bine cu conexiunile logice, și îl sfătuim să nu plângă în pumni că nu s-a prins nimic de el si să ceară banii înapoi de la profesorul în cauză! Acu .. o fi de vină profesorul…o fi de vină învățăcelul…😊

1 thought on “Singurul ministru din Guvernul Orban specialist in oratorie

  1. Este cea mai mare jigidie din cate am cunoscut. Si sa stiti ca nu vrea la primarie ci la judet. Spune ca el e mai bun decat toti la un loc desi nu a muncit sustinut nicio zi din viata lui. asa cu rasul lui tamp zici ca e de treaba si ca ar avea ceva in cap. Dar omul pe cat de ingamfat pe atat de prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *