Senatorul PNL CĂTĂLIN TOMA a îngrețoșat din nou spațiul public!

Senatorul PNL CĂTĂLIN TOMA a îngrețoșat din nou spațiul public!

După ce Sclav(onele) de serviciu, mânat de foame, a produs la comandă niște  lături cu care stăpânii lui să acopere instituția care le stă în Centru ca un ghimpe în ochi, senatorul CĂTĂLIN Toma a intrat în scenă, jucând pe facebook rolul de scuipat politic,  adică  „bunul” cetățean  oripilat de “dezvăluirile” presei  „imparțiale și independente”.

În lipsa talentului actoricesc , treaba i-a ieșit prost,  fiindcă postarea flegmată către dușman cu mânie proletară, a fost  aspru sancționată de unii  masochiști urmăritori ai senatorașului nostru! Așa se face că și el, dar și ei (căci, omul e  alergic la reproșuri , drept pentru care, i-a blocat rapid!), și-au  luat-o peste ochi!

Dom’ profesor, absolvent de școală pesedistă (acolo unde a lins fără folos, îndelung!), cu stagiul de primar satisfăcut la Jariștea și catapultat de potenta Grindă în confortabilul și bănosul fotoliu senatorial, a formulat o critică ascuțită menită să-i zgârie caroseria lui Oprișan, înfierându-i acestuia intenția de a cumpăra două mașini Duster, una pentru Pompieri, iar cealaltă pentru județ.

Mai zicea el acolo,  ca de banii dați pe mașini se puteau lua tablete pentru copiii sărmani ca să  aibă și ei cu  ce să fie țintuiți cu orele în casă și să îi scape pe guvernanții liberali de vina pentru eșecul României  Educate!

Profesorul din el ar fi dat întâietate gadget-urilor menite să justifice plata profesorilor pentru simulacrul de activitate  on-line spre batjocura copiilor și disperarea părinților (nu mai punem la socoteală faptul că unii profesori de la licee de top, nu știu să folosească nici măcar smartphone-ul, spre hazul și disprețul elevilor!). Cam pe-aici s-a rupt filmul! De ce?

Pe de o parte, pentru că valoarea de achiziție a celor  două Dustere împreună e  oricum de patru ori mai mică decât a bolidului  de 100.000 de euro achiziționat de Toma  în vreme de pandemie pentru plăcerea senatorială personală, fără vreo strângere de inimă față de oamenii necăjiți și disprețuiți declarat și vădit, dintotdeauna de PNL!

Pe de altă parte, poate pentru că Toma  e profesor și coleg cu  Anisie de la Educație, care a anunțat că numai ea (bine, cu prietenii!!!), va achiziționa în toamnă tabletele  necesare învățământului pe net, dar și că părinții sunt tâmpiți, fiindcă nu  reușesc sa facă față de două luni strategiilor  vizionare ale PNL!

Așadar, electoratul deșteptat și-acum blocat, îi cerea senatorului Toma să renunțe la circul ipocrit, pentru că nu minciunile răsuflate sunt parola de acces  pe porțile CJ-ului…!

Sursa foto Jurnalul De Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *