Se schimba subprefectul la Vrancea?

Se schimba subprefectul la Vrancea?

Ion Ștefan simte gustul dulce-amar al puterii și se confruntă cu greutățile omului ajuns să poată decide cine, cum și unde……se va instala pe funcții (bineînțeles, conform competențelor probate corespunzător)!

Se aude că fetele de la București bat din ce în ce mai tare din picior că vor funcții care să le facă mai vizibile la ziar și pe facebook.

Da’ vor iute, că au reușit deja să treacă de la REFERENT DEPUTANT (cum apare scris în declarația de avere a unei minunate!!! ), la ASISTENT, iar ele știu că la asistente, regula e …să le pună șefii,… șefe !!!!

Ion Ștefan are la București o pepinieră considerabilă în care a perfecționat într-ale administrației o grămadă de stiliste, cu meserii de bază absolut onorabile, de altfel.

Numai că domnișoarele promovate la centru,  nu sunt dispuse sa piardă trenurile  care le trec prin gară, și bazându-se pe realitatea că nu pot trece neobservate,  se pun astăzi cu hotărâre de-a curmezișul împotrivirilor locale și cer ce li s-a promis!

Ion Ștefan,  asaltat zilnic de alintăturile ridicate dintre decolteurile generoase ale nemulțumitelor care vor ba directoare, ba subprefecte…… nu are încotro decât să cedeze.

Degeaba a plâns Cătălin Toma că nici o pila de-a lui nu are loc pe scaunele moi! O să aibă surpriza să-și ia protejata (care și-a început la vremea ei cariera tot ca asistenta ….medicala… la cardiologie…), pe care a impus-o deocamdată în funcția de subprefect, și să purceadă împreună la Jariștea unde au poate șansa să revină la gloria de altădată.

SURRSA FOTO : FACEBOOK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *