Sclavone și plăcuța suedeză rezervată focșănenilor de Ion Ștefan+PNL

Sclavone și plăcuța suedeză rezervată focșănenilor de Ion Ștefan+PNL

Aflați în criză de idei deontologii vrânceni ai PNL au reîncălzit, oare a câta oară, ciorba stricată numită Ionel Sclavone. Sub titlul „Șantieristul Misăilă și dorința de a ne demola viața“ Sclavone vrea cu orice chip să ne convingă că plăcuţa suedeză rezervată focșănenilor de Ion Ștefan+PNL este mai bună decât refacerea străzilor, repararea școlilor sau a locurilor de joacă din municipiu.
În opinia lui șanse ca proiectele lui Misăilă să fie finalizate sunt mici dar nu suflă un cuvințel despre refuzurile pe bandă rulantă ale peneliștilor.

În ședințele Consiliului Local Focșani, din 2016 până acum au fost peste 600 de voturi „NU“ date de consilierii PNL proiectelor destinate focșănenilor. Peste 600!!! Dacă nici asta nu este o cantitate de lichid seminal livrat focșănenilor atunci nu știu ce mai este. Și vorba lui Sclavone a fost dată pas cu pas, în PATRU ANI de mandat.

Este greu de suportat dar ei au livrat-o oricum, fără rușine sau remușcări. Oare de ce nu-i întrebă nimeni pe consilierii locali PNL dacă și-au meritat indemnizația de ședință???

În privința lui Ion Ștefan nu ne mai miră nimic. Când și-a dat seama că va pierde și această cursă a cerut coalizarea dreptei, dar a dorit ca această coalizare să fie făcută în jurul lui și al PNL. Uite că nici cei din dreapta nu sunt proști iar PMP și USR au refuzat pentru că era clar că Grindă va pierde. În disperare de cauză Ion Ștefan l-a întors din drum pe Liviu Macovei, pe modelul dragă Stolo, în speranța că voturile acestuia din urmă vor veni către el.

Socoteala este nerealistă din capul locului pentru că nu poți prosti lumea chiar în halul acesta, chiar dacă te cheamă Ion Ștefan și stai pe un sac de bani. Focșănenii au arătat că știu să aleagă iar cei doi fraieri care acum se plimbă de mânuță prin târg, Ion Ștefan și Liviu Macovei vor trebui să-și înghită lichidul seminal unul celuilalt, pentru încă patru ani!


În concluzie exercițiul nereușit de comunicare a lui Sclavone nu este decât o înșiruire de opinii personale, care nu au legătură cu realitatea și care arată doar frustrările scribului de serviciu al PNL și USR. Schimbarea Focșaniului în bine a Focșaniului nu este clamată în presă sau de un partid ci este constatată de focșănenii care fac diferența între un primar care a ales să lase ceva în urma lui și un candidat care nu este în stare să-și asfalteze curtea firmei!!!

Ce alegere să facă focșănenii între cei doi, Misăilă și Ștefan, când cel de-a doilea a devenit tolomacul favorit al României, cel care s-a proclamat primar iar a doua zi s-a trezit învins. În actualele circumstanțe Ion Ștefan și dacă ar candida singur tot pe locul 2 ar ieși!!!

Eșecul lui Grindă va fi și pe 27 septembrie, la fel ca acum patru ani, datorat focșănenilor care știu să facă diferența între gospodarul Cristi Misăilă și tolomacul Ion Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *