RUȘINE PNL VRANCEA!!! IPOCRIZIA PNL NU CUNOAȘTE LIMITE !!!

RUȘINE PNL VRANCEA!!! IPOCRIZIA PNL NU CUNOAȘTE LIMITE !!!

Administrațiile locale după ce sunt bombardate cu legi proaste, sunt acuzate pe nedrept de politicienii PNL Vrancea, că fac afaceri necurate pe seama COVID 19 !!! Hoții strigă iarăși hoții?!!!
După ce de săptămâni întregi guvernanții își prind urechile în procedurile administrative și orbecăie fără să știe încotro trebuie să o ia pentru a reuși să limiteze în vreun fel răspândirea noului coronavirus, mai nou, PNL-iștii înțeleg să își facă campanie electorală taman pe bâlbele administrative pe care exclusiv incompetența guvernului lor le cauzează.
Consilierii PNL au refuzat să voteze introducerea în bugetul municipiului Focșani a sumelor date de guvern pentru măsurile de carantină și izolare!
De ce? De proști! Și pentru că așa erau obișnuiți, să voteze la orice, împotrivă!!!
Ce au uitat este că în timpul acestei campanii electorale în care ei se află , la guvernare este PNL-ul! Da, da, exact PNL-ul LOR!!!
Dincolo de faptul că se strâng ilegal ciotcă să râdă la poză, ca știm noi cine …., cei mai de seama peneliști mioritici, au găsit momentul să-și facă niște campanie electorală, pe suferința unor oameni care nu își văd familiile cu săptămânile, ca să abată atenția de la prostia lor!
Cum? Acuzând administrațiile pe care le pun să facă tot felul de artificii pentru a duce la îndeplinire niște dispoziții legale făcute de pe o zi pe alta, șchioape și strâmbe, încropite parcă pe genunchi, că subtilizează sumele „generoase” stabilite de guvernarea PNL pentru asistenții sociali, medicii, asistenții din spitale samd, pe care primăria obligată fiind, le plătește pentru a asigura acestor oameni carantina și izolarea la locul de muncă!
Așadar, după ce onor guvernul PNL a stabilit că PRIMĂRIA trebuie să se îngrijească ca un asistent social să nu părăsească locul de muncă 2 săptămâni și nu are voie să mănânce de mai mult de 16 lei pe zi, liberalii din consiliile locale, acuză primăriile că nu ar fi îndeplinit judicios procedurile!!!
Care proceduri? Alea în genul ” Primare, azi trebuie sa faci!” , date prin ordonanțe militare, fără a fi indicate sume, termene sau proceduri! Până se gândesc guvernanții la niște proceduri, e dusă pandemia!!! Iar primarul, mort-copt trebuie să facă, că așa i-a ordonat Guvernul!
În timpul ăsta, PNL-ul își vede de ilegalități și cretinisme! Apoi se trag în poză!
Norocul primarului este că înainte de poză , gâștele de la PNL o fac lată votând împotrivă!

Sursa foto : Facebook / PNL Focsani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *