Rromii din Mărășești duși cu preșul de Grindă și Toader Constantin!

Rromii din Mărășești duși cu preșul de Grindă și Toader Constantin!

Presa legată cu lanțuri de PNL a anunțat, cu surle și trâmbițe, că la Mărășești va curge lapte și miere iar rromii din acest oraș vor locui în noul Eden. Mai pe românește sau rromani, Grindă a semnat hârtiile pentru refacerea Casei de Cultură din Mărășești și anveloparea unor blocuri din acest oraș.

E greu de crezut că tolomacul Ionuț Ștefan a reușit să-i prostească pe rromi cu astfel de proiecte. Asta deoarece, din păcate, prea puțini din rromii din Mărășești locuiesc la bloc ca să nu mai spunem că această comunitate de 5.000 de suflete concentrată în cartierul Modruzeni are nevoie de locuri de case, acte de proprietate, asistență medicală (de măști de protecție sau dezinfectant nu mai vorbim), canalizare și celelate utilități pe care Casa de Cultură, chiar și refăcută, nu le poate oferi.

De altfel în poza cu distanțare socială pe care au făcut-o în fața Casei de Cultură alături de tolomacii Ion Ștefan și Toma și mainuștiucum este doar un singur rrom, Toader Constantin, și ăla transformat în membru PNL. De altfel se pare că Toader Constantin a uitat că Misăilă l-a ajutat și i-a dat casă în Focșani iar acum îl pupă-n părțile moi pe analfabetul funcțional Ion Ștefan în speranța că îi mai pică ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *