Rețeta succesului la PNL!

Rețeta succesului la PNL!

Consilierul Crețu Adrian e dovada vie că cine latră mai tare, câștigă……o poziție de forță la conducerea județului și câteva mii de euro lunar!

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe jurămintele făcute de noii aleși, cum că vor face și vor drege numai cu gândul la binele cetățenilor, ca PNL-ul a și dezbrăcat și pus pe foc blană de oaie!
Cei care mai țin minte retorica electorală a ultimului an, pot confirma năduful cu care vorbeau peneliștii despre nepotismul, incompetența și lăfăiala opoziției care, cumva sugea fără jenă sângele poporului ! Bineînțeles că vaicareala ipocrită nu era decât o altă mare țeapă dată electoratului credul, care a fost convins să lase veganilor de la PNL misiunea de a opri vampirismul și de a dovedi cum se poate trăi numai cu idealism și bune intenții!
După cum acționează, însă, aleșii liberali dovedesc cum că……..asta nu se poate!
Conform faptelor, liberalii victorioși în alegeri s-au cam pierdut cu firea când s-au văzut lângă butoiul cu miere de la județ, drept pentru care au plonjat în el pana la gât!
Declarațiile mieros-mincinoase ale șefului de la CJ despre cât de multe a reușit să rezolve el în două săptămâni, sunt încercări penibile de a ascunde preocuparea febrilă de a ocupa fiecare locșor bugetar găsit liber, cu neamurile, pilele și trompetele sale liberale! Să zicem că i se admite ca oricărui câștigător să își ia partea de pradă, dar nu până într-acolo încât să pară o cruntă răzbunare pe bieții vrânceni care l-au votat!
Așa se face ca la prima strigare a ajuns mare consilier un băiat care a făcut de toate, dar mai puțin administrație! Situație de înțeles, în cazul lui Cristinel Irimia, având în vedere câte a riscat acest sărman și cât i-a bălăcarit, contrar conceptelor creștine pe care le propovăduiește cu fățărnicie, pe toți oponenții lui Cătălin Toma!

Tot în ideea cuceririi cetății și umplerii acesteia cu specialiștii LOR, se pare că au început angajările la CJ pe baza de carnet galben de partid! Nici asta nu ar fi de mirare, dacă apucăturile libere nu ar contrazice flagrant mincinoasă propagandă electorală!

Surpriza rămâne însă, ungerea celei mai spurcate voci din PNL la conducerea efectivă a județului! Se pare ca Toma l-a ales pe Adrian Crețu să îl înlocuiască la cârma CJ-ului, numindu-l pe acest nimeni, nici mai mult, nici mai puțin decât, administrator public!
Omul liber de orice contract de muncă, e de ani buni un fel de tăune de Facebook, locul în care, pe persoana fizica sau sub pseudonim își bâzâie frustrările și psihozele născute din lipsa de succes în orice! În rest, absolut nimic nu îl recomanda pe Crețu pentru poziția oferită de Cătălin Toma! Fără experiență în administrație nici cat negru sub unghie, fără o brumă de pregătire profesională potrivită postului, fără sa fi lucrat o zi în domeniile de care ar trebui cumva să se ocupe, Adrian Crețu a căpătat o atat de importantă funcție exclusiv pentru capacitatea fără limite de-a împroașca cu rahat pe oricine stă în drumul stăpânilor săi de la partid!

Președintele Toma de la județ, deocamdată, cam atâta poate, însă vrancenii cărora un robot le deapănă deja la ureche o alta mizerie marca Crețu &CO, încep să priceapă că marfa liberală le- a fost vândută deja împuțită și că această colcăială nu e decât începutul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *