Regina și Prințul Harry, față în față la o discuție în familie, în cerc restrâns

Regina și Prințul Harry, față în față la o discuție în familie, în cerc restrâns

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a convocat pentru luni o reuniune de familie pentru a discuta despre viitorul ducelui și ducesei de Sussex, care au anunțat în această săptămână că doresc să renunțe la rolurile ce le revin ca membri ai familiei regale.

La reuniune vor lua parte Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Prințul William, și fratele său, Prințul Harry. Întâlnirea se va desfășura la domeniul Sandringham. Meghan, ducesă de Sussex, soția Prințului Harry, care s-a întors în Canada, va participa la discuții prin teleconferință, relatează BBC.

Este pentru prima dată când principalii membri ai familiei regale se întâlnesc să discute după ce Harry și Meghan au făcut anunțul – în ciuda dorinței Reginei – că vor renunța la datoriile lor regale, că vor să fie independenți financiar și că își vor împărți timpul între Marea Britanie și America de Nord.

În prezent, regina se află în Norfolk, prinţul Charles, la Birkhall (Scoţia), prinţul William, la Palatul Kesington, iar prinţul Harry, în Windsor.

Potrivit presei britanice, regina le dăduse vineri un ultimatum de 72 de ore prinților Charles, William și Harry, pentru a veni cu o soluție acceptabilă în ceea ce privește viitorul statut al ducilor de Sussex.

Citeste tot articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *