Război total la spitalul județean – Faza pe directori !

Război total la spitalul județean – Faza pe directori !

Din surse de încredere aflăm ca la Spitalul Județean Focșani, se pregătesc mutări pentru întărirea forțelor beligerante pe flancul drept.

Prin urmare,   mandatul medicului cardiolog Valentin Ochean (foto stanga) nu a mai fost reînnoit, întrucât la o evaluare aprofundată a activității și competențelor acestuia, nu a ieșit cat trebuia de galben.  În schimb a ieșit din tort doctorul Negoiță Gabriel (foto dreapta), a cărui nume a fost înscris la propunerea PNL Vrancea pe ordinul ministrului.

In aceeași situație neguroasa se afla si Directorul Economic, pe al cărui post dau concurs la partid economiștii cei mai bine pregătiți la numărat dividende, afișe, contribuții etc.

Așadar, sa fim încrezători că de atâta  lehamite , nici moartea, nici  boala nu  vor mai da târcoale spitalului, care  se va transforma in izvor de apa vie sub divina lumina a  competenților din  PNL care de  zile întregi  descind în structurile de conducere  ale instituției spitalicești.

Sursa fotografii: stiridefocsani.ro si ziaruldevrancea.ro

2 thoughts on “Război total la spitalul județean – Faza pe directori !

  1. oameni buni chiar nu vedeti ce se intampla? dr Negoita isi doreste de ani buni sa fie director, ca nu mai poate profesa ca are prbl cu inima si face sluji la Grinda sa il puna ceva. Manager o sa fie Epure! ca cica lui nu au ce sa ii dea altceva. . Se stie de toti din spital ca tipetele alea isterice de pe treptele spitalului ale concubinei lui Grinda sint ca sa nu se prinda lumea ca de fapt ei vor doar functii de conducere, nu ca vor sa faca afectiv ceva ptr spital. Ia vedeti ce doctor are contract cu spitalul si face medicina muncii la toti! Si pe ce bani!!!!Ghici ghicitoarea mea? Dna dr Negoita!!! Sotia acestui Negoita care rvea sa fie director medical. deciȘ niste hiene si niste corupti care doar vor acces la resurse sa se infrupte! Rusine dr Negoita pentru jocul murdar si pentru cuvintele urate pe care le ziceti despre colegii dvs doctori!

  2. Felicitari!!!! Dr Negoita era cea mai buna alegere…..un om performant si de incredere..si cu experienta….asteptam normalitatea in spital si speram sa ne asculte si pe noi cineva..astia mai mici..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *