Pune-mă la treabă, dar pentru mine, nu pentru focșăneni!

Pune-mă la treabă, dar pentru mine, nu pentru focșăneni!

Ministrul Grindă – omul de tip nou, jumătate prost jumătate bou, și-a început campania cu sloganul Pune-mă la treabă. Problema cu sloganul acesta este că nu-l mai crede nimeni pe Ștefan cât timp nu este în stare să-și facă măcar intrarea în firma pe care o păstorește.

În timp ce la firma lui salariații se roagă să nu plouă ca să poată ajunge la servici, în Focșani primarul Misăilă asfaltează de zor iar orașul s-a schimbat la față în cei patru ani de mandat.

Așa că lui Ionuț Ștefan „Grindă“ nu i-a mai rămas decât o singură activitate și anume angajarea la stat a neamurilor și a cozilor de topor care îl slugăresc.

În mod firesc i-a venit rândul și fotbalistului ratat, convertit în profesor (tot ratat) Mircea Lazăr care a fost uns director adjunct la Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Vorba aia, să mănânce și gurița lui o pâine că tot nu poate trăi doar de pe urma salariului nesimțit de director executiv adjunct Sănătate publică pe care soția lui, medicul Janina Lazăr, îl încasează de la Direcția de Sănătate Publică fără să facă nimic. Ne scuzați de fapt face ceva, pune bolnavii de COVID-19 pe lista susținătorilor lui Ionuț Ștefan și PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *