Profesorii din Vrancea cu buza umflată și masca spartă!

Profesorii din Vrancea cu buza umflată și masca spartă!

Grindă și Toma, dau cu hai sictir elevilor vrânceni !

Deși mai sunt câteva zile până de începerea anului școlar, dascălii din Vrancea stau cu buza umflată și masca spartă. Asta în condițiile în care guvernul condus de Sică Mandolină și dirijat la educație de catastrofa „pepsiglas” nu au nici un gând să le asigure fonduri necesare școlilor pentru deschiderea în siguranță a anului școlar pe 14 septembrie.

Mai în glumă, mai în serios, acest Guvern iresponsabil se joacă cu sănătatea a milioane de copii și dascăli din România și îi tratează cu dispreț total și bătaie de joc. Măi oameni buni! Măi ipocriților care conduceți țara asta, oare vouă nu vă pasă de generațiile de copii pe care le veți distruge? Cât despre profesorașul Toma, ajuns acum pe cai mari ce să spunem decât că nu îl interesează și nu l-a interesat niciodată soarta colegilor de breaslă. Cum să te duci măi Cătăline la colegii tăi de la Odobești unde ești titular și să nu îți pese că acești oameni vor fi în prima linie începând cu 14 septembrie. Oare nu te gândești că mai devreme sau foarte curând vei ajunge la catedră, acolo unde ți-e locul să predai limba franceză.

Nici Grindă sau „cascadorul râsului” cum îl cunoaște lumea din județ nu are nici o treabă cu elevii, părinții și dascălii de la noi, deși ocupă un scaun de ministru. Băi Grindă începe școala, ai copii care vor merge și ei la școală, oare nu poți să-i dai un cot lui Mandolină că tot îi mimezi gesturile, să dea ceva bani școlilor să asigure condiții de studiu pentru toți elevii? Să știți, mă refer la cei doi bufoni Ion Ștefan zis Grindă și Cătălin Toma care oricum nu au dat nimic şcolilor din judeţul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *