Primarul de la Soveja și-a tras un consilier personal, tot penal.

Primarul de la Soveja și-a tras un consilier personal, tot penal.

Berbece „prifect” a dat aviz de legalitate!!! Abuz în funcție!!

„Lupu-și schimbă părul, da năravul ba!”, așa spune o zicală din popor, așa se întâmplă și în realitate. Golănetele de Focșani, care a prostit sătenii de la Soveja și l-au votat primar, Ionuț Filitron s-a apucat serios de treabă și nu așa să se afle în bătaia vântului cum se spune, ci a înfășcat un pix și o hârtie și a scris o decizie. L-a numit consilier personal al primarului pe un ins pe numele lui Mocanu Silviu, condamnat penal pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și interzicerea drepturilor de a ocupa o funcție care implică exercițiu autorității de stat.

Cum ar veni mai pe direct Filimon l-a pus pe lup paznic la oi. Bravo bre domnle primarele care ești! Bravooo! Cum de ai reușit să faci o asemenea treabă pentru Soveja?  Zi rețeta să o ia și alți primari de-i matele de la PNL-ul acesta care se propagă ca molima galbenă peste tot.

Bre nu ți-e rușine? Lumea zice că ai  apucături din astea pe-na-le-u, dar chiar așa. Păi omulețul acela n-are ce căta acolo și matele Ion primarul l-ai făcut consilier personal. Ori ai de gând să-l trimiți să adune uiumul de 20%  de la știi matele….Bre stai cuminte!, lasă dracului prostiile că nu o mai vezi pe blondă vreo 10- 15 ani, dânsa e tânără și vrea. Matale o să-ți crească barba ca a lui Daniel și părul de ai să te dai cu vopsea neagră să te mai cunoască lumea când ieși de la mititica. Era să uităm, cică în decizia de numire consilierul penal Mocanu Silviu, are un salariu de peste 55 de „meleoane” vechi cu tot cu spor de hrană ca să pape și gura lui ceva.

Bre Nea Filimoane, ai grijă și scapă de lichea că dacă aud babele votante vin și nu te mai speli cu toată apa Sovejii în cap și nici nu mai pupi vreodată măcar consilier local. Ce este la fel de grav este faptul că prifectul de sorginte galbenă a dat aviz de legalitate.

Moș Beberce, nu ai auzit bre de abuz în funcție? Te paște cât de curând zborul din scaun și după aia unde naiba mai tragi matale targa pe uscat? Ce vor face rubedeniile matele care le-ai băgat în toate posturile, se întorc la Păunești și de acolo de unde or mai fi? Aloooo procuratura, miliția, ia trezirea mă, că auziră-ți ce se petrecură . Hai sus izmenele și pe ei, că acum vine Moș Crăciun și nu o să aveți bănet de prime și alte indemnizățuri.  După cum se vede treaba toți pe-na-li-iștii sunt după chipul și asemănarea lui Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, Cătălin Toma, cel care a ieșit președinte de Consiliu Județean tot pe banii lui Ion „Grindă“ Ștefan, Dancă zis Trancă, un pripas de prin Neamț, izgonit de popor de casă și Lucovid și mulți alți sugători de partid care nu au nici Bacalaureatul luat.

Hai sictir golanilor!!!

Sursa foto: Public / Facebook

1 thought on “Primarul de la Soveja și-a tras un consilier personal, tot penal.

  1. Aveti perfecta dreptatate,o adunatura de golani,penali,oportunisti,fripturisti.
    Cel putin aia de la PSD erau hoti ,dar mai destepti si pregatiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *