Prefectul Berbece își caută loc de muncă. PNL își „mituiește” electoratul nemulțumit! Pentru bugetari, salariul pică și …nu se mai ridica!

Prefectul Berbece își caută loc de muncă. PNL își „mituiește” electoratul nemulțumit! Pentru bugetari, salariul pică și …nu se mai ridica!

PNL își „mituiește” electoratul nemulțumit! Pentru bugetari, salariul pică și …nu se mai ridica!

Haosul în care guvernanții au băgat țara odată cu sosirea lui COVID 19, le cade  greu milioanelor de susținători PNL,  rămași prin case fără loc de munca și fără vreo perspectiva clara de redresare, cu gustul amar al faptului ca au fost prostiți pe fata de o mana de pușlamale care nu au urmărit decât bunăstarea proprie!.

Intre cei cu dinții sterpeziți de la atâta liberalism se afla și intelectualii bugetari care ridicați de PSD în clasa de mijloc, au votat dreapta, pentru a se delimita de proletariat și politicile sociale reclamate de plebea săracă.

Gratie prostiei intelectuale, generația facebook va putea aplauda jertfirea bugetarilor,  iar  PNL își va adjudeca un vot confortabil și în 2020!

Prefectul Berbece își caută loc de muncă …!!!

prefectul Gheorghita Berbece

La PNL, trepădușii de partid fac pe dracu-n patru pentru ocuparea unui scaun de bugetar, fiindcă astăzi, sectorul public pe care l-au scuipat la greu, li se potrivește mănușă!

Așa se face ca neisprăvitul PNL Ion Ștefan, a negociat cu directorul  traseist de la Direcția de Statistica Vrancea două posturi călduțe și bine plătite pentru Prefectul Berbece și soția unui aghiotant cu peniță otrăvită pusa (nu degeaba!), în slujba partidului!  

Pentru ca treaba să fie beton, s-a adus în comisia de concurs un membru mai temerar din alt județ. Se pare, ca intre examinatori, se afla și Camelia Cotun, îngerul păzitor al lui Berbece, care, își va verifica șeful cu privire la parcurgerea temeinica a bibliografiei stufoase!

Ce dacă e coronavirus și s-au cam anulat concursurile (pentru ca așa e corect!)?!!! Dacă posturile au fost dedicate unor destoinici peneliști, evident ca nu există risc de contaminare!

Speram ca Procurorul Șef , solicitat public de Berbece la Focșani ca să țină tira PNL ului într-o hâră spitalicească, să vina împreună cu DNA și la verificarea  cunoștințelor Prefectului & Co în materie de statistică!

Direcția de Sănătate Publică Vrancea  își revigorează structurile cu câteva zeci de asistente debutante!

Smuls din ghearele PDL ului,  DSP-ul a fost predat de însuși Ministrul Sănătății pe criterii de competenta iubitului Anuței lu’ Ion, care, astfel împăcat, se va ocupa de  înnoirea efectivului de cadre!

Iubi’, va schimba fața  acțiunilor de control, făcând-le mai ușor de suportat, după ce zeci de asistente debutante vor primi girul de a se instala în posturile scoase la concurs pe repede-înainte de guvernarea PNL!

Rugam, măcar de data asta,  Anuța sa nu se bage, ca să aibă și iubi’ jucăria lui  pe care sa o conducă …. pentru cetățean (sîc!)!

Testăm, sau… numai ne pozăm…?

Extazul presei locale la vestea sosirii în Vrancea a aparatului de testare pentru COVID 19, s-a făcut pierdut printre alte bucurii de Florii!

Vrâncenii așteaptă de la domnu’ Prefect, sa le raporteze, câte din cele 2000 de teste promise, s-au făcut până azi, dat fiind ca săptămâna trecuta,  anunța ca un păun în rut, 200 teste pe zi!

Speram de la DSP și conducerea militară, ca ne va testa, de nu ne vom vedea!

Sursa foto : Facebook

1 thought on “Prefectul Berbece își caută loc de muncă. PNL își „mituiește” electoratul nemulțumit! Pentru bugetari, salariul pică și …nu se mai ridica!

  1. Vreau sa stiu daca Beeerbece o sa aiba subiectele date dinainte de comisia de concurs! Sau daca o sa fie lasat sa copieze!. Cred ca DNA se poate sesiza cu privire la organizarea pe timp de urgenta a concursurilor!!!!!!!! Si abia astept sa ne povesteasca Ionut Stefan despre cum angajeaza el profesionisti pe locurile ocupate de nenorocitii de pesedisti! Cam penala treaba…
    DNA SA VINA SA VA IA mai este valabil acum domnu Grinda???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *