PNL Vrancea adună taxă de uium de la șefii de deconcentrate și directorași

PNL Vrancea adună taxă de uium de la șefii de deconcentrate și directorași

Niște sifonari de la PNL – Partidul Nenațional Letal (așa zice Liviu Pleșoianu, nu noi) – Vrancea ne-au suflat niște informații care trebuie să ajungă la urechile vrâncenilor să știe și ei ce au votat până acum și să fugă de gălbejiți precum dracul de tămâie.

Cică ăl de se dă mare șef de gălbejiți, Ion Ștefan, alias rușinea nației române, așa cum i-a spus Dragoș Pătraru în emisiunea „Starea Nației” i-a chemat pe șefii de desconcentrate la ocârmuire la Focșani, acolo pe colț lângă Electrica, și i-a făcut în toate felurile, călcându-i în picioare la figurat pe șefuleții noștri.

Câtă ocară, cât dispreț, cât neghiobism, câtă ipocrizie a putut să îndure omenașii și ce i-a ieșit in gură unui pitic de câțiva centimetri e greu de descris în cuvinte. Asta, pentru că dacă redăm discuțiile purtate trebuie să începem doar cu prima literă din cuvânt și să continuăm cu puncte, puncte de se umplu vreo trei pagini, iar spațiul este limitat și nu vă împuiem capul cu … înțelegeți și voi.

Ei bine să continuăm cu discuțiile de la Partidul Nenațional Letal – Vrancea, așa cum ne-a șoptit nouă gurile rele, ăia dușmănoși și răi, care spun tot ce au în gușă și în căpușă. Cică Ion smardoiu nu s-a limitat la doar a tuna și fulgera, de a arunca jigniri și cuvinte grele de mamă și de tată la adresa celor chemați să facă plecăciune în fața boierului, ci s-a repezit și le-a spus verde-n față că politica nu se face cu burta goală, iar scaunul domnesc nu se ține cu vreji de fasole uscați, ci cu galbeni. Mulți galbeni!!!! Așa că a dat poruncă precum turcul Baiazid să se înceapă adunarea de galbeni.

Cine vrea șef trebuie să plătească lunar o danie. Ca pe vremea fanarioților. Vrei scaun domnesc? Plătești la Înalta Poartă o taxă: galbeni, copii, femei, animale, bogății, aur, argint și câte și mai câte. Și în cazul nostru cică așa cum zic informatorii, băieții care au rămas și vor fi numiți în funcții vor avea de achitat lunar o tăxișoară în funcție de mărimea moșiei și în funcție de sfera de influență pe care o vor avea asupra populației.

Tot ăi răi de gură și vorbitori zic că tăxișoara începe de la 30 de milioane lei vechi și urcă după grad și mărimea moșiei. Ei ce ziceți dragii noștri? Să fie bine să nu fie rău! Așa cică se lucrează în partidul care vrea să dea ZERO ALOCAȚII la copii, ZERO MĂRIRI salariale la profesori, ZERO măriri la pensionari.  Halal treabă!

Mai vreți să votați cu Partidul Nenațional Letal (așa zice Liviu Pleșoianu, nu noi)???               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *