PNL, v-o trage la buzunar! 20% tăiere de salariu!!!!

PNL, v-o trage la buzunar! 20% tăiere de salariu!!!!

Dacă mai aveți vreun dubiu până acum că gălbejiți în frunte cu Johannis și Ludovic care fuge de popor ca dracu de tămâie și că chipurile vă sunt alături, v-ați înșelat amarnic.

Specialiștii lor, mai exact Valentin Lazea, economistul șef al Băncii Naționale a României, v-au spus-o clar: „Săptămâna de lucru de 4 zile pentru bugetari și reducerea cu 20% a salariului”. Adică tradus mai pe românește ne întoarcem pe vremea PDL – ului lui Traian Băsescu și PNL-ului, două partide de dreapta care au fuzionat și a ieșit adunătura asta de proști, tâmpiți și incompetenți să conducă o țară.

Conform informaţiilor publicate de Profit.ro economistul șef al Băncii Naționale a României spune că programul de lucru al bugetarilor ar trebui redus cu o cincime, cu reducerea corespunzătoare a salariilor, iar angajările ar trebui să fie cvasi-înghețate. “Nu e deloc normal ca salariul mediu din sectorul bugetar să fie mai mare decât în sectorul privat”, spune Lazea.

Ați înțeles bine, golanii ăștia galbeni care vă cer votul vouă acum au pregătit deja tăieri de salarii, de pensii, de alocații și în cele din urmă o să vă taie și din lumânarea care va fi aprinsă la căpătâiul celor care vor trece în neființă. Măi oameni buni, nu ați înțeles nici în al doișpelea ceas că liberalii vopsiți în toate culorile nu au niciodată milă față de voi, de familiile voastre, de copii voștri, de părinții voștri, de bunicii care cu palmele goale au făcut această țară și vor să vă bage la sapă de lemn să scape cât mai repede de voi că sunteți o povară în opinia lor.

Spuneți voi dacă mai puteți trăi cu doi lei cât vă mai rămân după ce dați pensia pe medicamente, lemne și încălzire, apă, curent, întreținere. Trăim vremuri grele și deloc îmbucurătoare. Dacă vă pasă de viața voastră, a copiilor și nepoților aveți mare băgare de seamă unde puneți ștampila de vot pe 6 decembrie, că dacă votați tot cu gălbejiții este posibil să fie ultima voastră parafă de adio!     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *