PNL-ul vrâncean își răsplătește tribunii din presă pe principiul „De te latră-un câine, astupă-i gura cu pâine!”

PNL-ul vrâncean își răsplătește tribunii din presă pe principiul „De te latră-un câine, astupă-i gura cu pâine!”

Astăzi, când Antonn Pann nu mai e de actualitate, presa retrogradată de la statutul de putere în stat la cel de sclavete de partid, își pune fără rușine în cap poalele năclăite de minciună și impostură.
Avalanșa de manipulări idioate postate drept „news” reprezintă de fapt reîncălzirea sloganurilor „fake” din gama ” corupție”, ” ciuma roșie”, „plăcuța suedeză”, Oprișan, Oprișan, Oprișan…șamd.
Trâmbițarea compulsivă a unor falsuri până devin adevăr nu se face însă nici pe burta goală, și nici degeaba! Partidului preamărit îi revine responsabilitatea de a le asigura gargaragiilor izvorâtori de malefice plăsmuiri, banii necesari pentru o viață „chill”.
Pe încă mioriticile planuri vrâncene există câteva trompete autointitulate jurnaliști care și- au trimis la muncă și la stâns bani publici consoartele mai prezentabile intelectual. 
Așa se face că găsim o doamnă Crețu pe la ușile unei instituții deconcentrate,aspirantă și aproape angajată pe un post de șef, după ce a performat indiscutabil la o primărie de partid.
Mai găsim o altă doamnă Crețu care încasează peste mia de euro de la un minister condus de o „Grindă” celebră, și care grație experienței 0 în administrație a prins în era PNL pe lângă un minister și câteva consilii de administrație în domenii diverse cum ar fi cel de la Compania Națională de Investiții, sau de la Fondul pentru Mediu, situație care îi bagă ușor în buzunar alte câteva sute de euro lunar!  
Cam la asta se rezumă deontologia și până aici se întinde demagogia….! 🤥

Sursa foto: Republica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *