PNL-ul umblă să  își înfigă adânc steagul în tărâmul puterii!

PNL-ul umblă să își înfigă adânc steagul în tărâmul puterii!

Atunci când guvernarea înseamnă, după 30 de ani de eșec politic, ultima șansă de a-ți cumpăra din bani proprii un palton, sau singura posibilitate de a rămâne cu comisionul la saltea, a trece în opoziție este pentru PNL  un lux pe care efectiv, nu și-l pot permite !

Românii arestați prin case și lăsați imbecil fără locurile de muncă au început, în sfârșit, să se prindă că PNL-ul habar nu are unde-i capul și unde-i coada afacerii ăsteia numită guvernare! 

Penelismul de tip nou se autoproclamă a fi o hidră greu de stârpit !

După minciunile și dezinformările care au însoțit criza medicală, urmează manipulările care vor însoți criza economică! Altfel cum ar putea justifica PNL-ul împrumuturile de 77 miliarde lei, din care pentru COVID au alocat 3 miliarde? Cum să le explice copiilor acestei țări că nu au putut aloca în acest an 7,5 miliarde lei pentru alocații, dar au prevăzut cheltuieli cu bunuri și servicii de peste 11 miliarde lei!? Cum ar putea da socoteală autorităților locale care au fost  obligate să cheltuie cca. 500 de milioane de lei, pe care este foarte posibil să nu îi mai vadă vreodată înapoi? Cum să transmită mediului privat că sprijinul acordat de guvernul LOR se ridică la abia 2,2 miliarde lei ( mai puțin decât Bulgaria, la jumătate decât Ungaria și de cinci ori mai puțin decât Cehia?!)

Vuvuzelele de partid, activate la cel mai mic semnal de reacțiune, își dreg glasul pentru reluarea repertoriului electoral în speranța că își vor prezerva avantajele dobândite în 2019. Profiturile generate de contractele ochioase antamate în vremea pandemiei lângă paharul de whisky le ține nopțile nedormite și le ascute vigilența. 

Electoratul aburit în campaniile electorale cu sloganuri de împrumut, și care azi  își cere timid  dreptul la standardul european de trai și de morală promise cu mânie și cu batista la piept, trebuie ținut captiv!

Evident ca actualii urmași ai Brătienilor nu au nicio soluție pentru popor și nici nu își bat capul cu asta!  Le trebuie însă, pentru campania electorală o prosteală și mai deșteaptă!

Una care să convingă oamenii că în timpul dictaturii liberale sărăcia poporului nu este un păcat, ci o virtute garantată de Președinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *