PNL-ul nu ține seama  nici măcar de înțelepciunea populară !  Zicale și proverbe … de sezon !

PNL-ul nu ține seama nici măcar de înțelepciunea populară ! Zicale și proverbe … de sezon !

Cum e turcul și pistolul!
Orbán și-a înnoit garnitura de consiliere cu Anunța noastră de la Focșani! Deși obișnuită fie aleasă ca desert (metafora vizează poziția pe lista pentru europarlamentare!!!!), când partidul a trecut prin greutăți, a lăsat eticheta si s-a băgat proptea! Premierul pare fericit că a reușit sa aibă în preajmă atâtea zâmbete blonde (chiar dacă mai purii!), coborâte din paturile., …. prin care nu e neapărat necesar să treci ca să ajungi în politică! Singura explicație pentru actuala adunătură de spirite evoluate de la Guvern este că sunt printre puținele care …se potrivesc!!!

Daca tăceai filozof rămâneai!
Mai dăunezi pe Facebook dădurăm peste o cugetare scremută în pauza de cafea de purtătorul de cuvânt al prefecturii! 
Bugetarul nostru cugeta cum opoziția de obicei bleagă, învârte acum în strategia de comunicare niște grămezi de bani ( mare minune să nu fie din ăia furați de la stat!), pentru a plăti niște condeie care să încornoreze și să mâzgălească icoanele peneliste ! Omul, părea sincer îndoit că vreo formă de putere ar avea darul să ridice un penelist din mizerie! Dar acum, după ani de anonimat, până și el, un NIMENI absolut  (aici suntem de acord!), prezintă pentru pamfletari oareșce interes!  Se vede treaba că opoziția, oripilată de cum o mulțime de NIMENI  au ajuns să se creadă CINEVA., suflă și- n .. zeamă chioară!!!!

Prost sa fii, noroc sa ai!
 
Nu că ar mai fi loc de pus sare pe rană, dar parca ne e și nouă ciudă de atâta noroc irosit, fie el și liberal!  Dacă băiatul ăsta,  Moroșanu,  arunca măcar lunar un ochi pe câte-un text cu ceva mai mult decât subiect și predicat, șansele lui de a se trage în poză  toată toamna  cu Iohannis și Orbán, creșteau exponențial sau măcar rămâneau într-o probabilitate rezonabilă! Plus că ajuta mult la inspirație!

Minciuna are picioare scurte! 
(Aproape la fel de scurte ca ale lui Grindă!) 
În lipsa de idei și fapte, PNL-iștii au decis să își facă campanie de imagine cu investițiile începute de alții! Asta n-ar fi reprezentat nimic, pe lângă furăciunea cu măștile,  dacă gogomăniile pe care ministrul Grindă le lăbărțează lângă zâmbetul inteligent afișat pe pagina de Facebook nu ar da așa ostentativ din gene!  Nu se mai poate opri Grindă din făcut cazinouri, stadioane, spitale, drumuri, săli de sport! Unde mai pui că  mai ieri a venit  la Focșani cu  incubatoare.! Ce să mai, un ministru făurar … de picioroange pentru minciuni gogonate!

Sursa foto: psihologiadeazi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *