Când ești mic și vrei să pari mare!

Când ești mic și vrei să pari mare!

PNL-ul nu prea are șanse să treacă clasa, dar Grindă vrea totuși coroniță!

Convins că tot ce i-a așternut Alinuța pe hârtie îl va ajuta să aibă succes la moțiune, al nostru Grindă și-a făcut curaj și s-a prezentat la examenul live din parlament! 
Asta deși la prestațiile publice de până acum a tot dat semne că nu stă bine cu oralul!  
Nu ne-a dezamăgit! A și gafat, a și numărat, ne-a și distrat, și cel mai important, a demonstrat că oricine poate fi astăzi ministru ! 
A atins la o adică, așa mic cum e el, nivelul de performanță cel mai de sus la care poate ajunge PNL-ul!Exact cum era de așteptat! 

PNL-ul nu prea are șanse să treacă clasa, dar Grindă vrea totuși coroniță!

PNL-ul nu prea are șanse să treacă clasa, dar Grindă vrea totuși coroniță!https://www.vrancea.news/pnl-ul-nu-prea-are-sanse-sa-treaca-clasa-dar-grinda-vrea-totusi-coronita/Convins că tot ce i-a așternut Alinuța pe hârtie îl va ajuta să aibă succes la moțiune, al nostru Grindă și-a făcut curaj și s-a prezentat la examenul live din parlament! Asta deși la prestațiile publice de până acum a tot dat semne că nu stă bine cu oralul! Nu ne-a dezamăgit! A și gafat, a și numărat, ne-a și distrat, și cel mai important, a demonstrat că oricine poate fi astăzi ministru ! A atins la o adică, așa mic cum e el, nivelul de performanță cel mai de sus la care poate ajunge PNL-ul!Exact cum era de așteptat!

Publicată de Vrancea News pe Joi, 9 iulie 2020
Author Image
redactie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *