PNL-ul a ajuns de toată jena! Șefa de la DSP se dă în spectacol ca să vadă lumea că ea a reușit în viață!

PNL-ul a ajuns de toată jena! Șefa de la DSP se dă în spectacol ca să vadă lumea că ea a reușit în viață!

Vineri pe-nserat se porni zarvă mare într-o parcare! Toată lumea din zonă încântată de balamucul de relaxare, se întreba: Cin’ să fie, cin’ să fie? Poliția sau pompierii?
Da de unde!!! Era fix șefa de la DSP, manichiurista fixată de Ion ( se știe!!!!), pe postul de cea mai cea, conform studiilor medii absolvite în domeniul agricol! (atât s-a putut!)
Ce făcea ea, în parcare pe centură? N-o să vă vină să credeți! De data asta, făcea scandal, conform fișei postului! Cu cine? Cu jandarmii care aveau, conform obiceiului militar, ordin clar, scris și aprobat, să strângă circul epidemic de pe E 85!
Sintetizând, Alexandra Mazilu – manichiurista șefă la sănătatea vrânceană, se punea de-a curmezișul ridicării corturilor de triaj COVID instalate la ieșirea din Focșani. Motivul era că EA aștepta ca Gheorghiță să primească indicații clare de la Ludovic despre chestiunea demolatoare pe care jandarmii o puneau în practică!
Și dă-i și urlă, că deși e noapte , Ludovic e în ședință dă guvern ( n.r. că așa om care să muncească pentru popor, cum n-a muncit nici pentru el vreodată, nu se mai află!), iar Gheorghiță e iritat că pe el nimeni nu îl anunță ce mișcă prin județul LUI, iar jandarmeria e o instituție ingrată care nu îi raportează întâi EI, ȘEFEI, ce ordine primește de executat de la centru!
Spectatorii, ca la circ, ba o glumă porcoasă, ba o amintire din copilăria liberală a doamnei, mai filmau, mai chemau prietenii să li se alăture…..și tot așa, până când jandarmii hotărâți, ignorând isteria cucoanei, au încărcat calabalâcul și au plecat la ale lor!
Ce ar mai fi de zis? Noroc că vine vara, apoi toamna! Hai liberare!!!!

Gasiti mai multe detalii aici:

Monitorul de Vrancea – nu ai studiile necesare, dar preamărești PNL-ul și pe Grindă? Ești angajată la DSP Vrancea

Sursa foto : Facebook / Public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *