PNL nu mai are nicio rușine! Japca de sezon!

PNL nu mai are nicio rușine! Japca de sezon!

Așa cum a observat toată lumea, PNL Vrancea se află în plină campanie electorală! Toate ar fi fost bune și frumoase dacă liberalii mioritici ar fi avut ce pune pe masa electoratului, însă la momentul bilanțului au constatat că singura realizare din ultimii 4 ani este o placuță suedeză pe care s-a cam așternut praful.

Așadar,  în cei 4 ani de mandat  senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan, alias ministrul Grindă, pot spune cu mâna pe inimă ca n-au făcut nimic, dar absolut NIMIC, pentru vrânceni!  

Este adevărat că ar putea să dea vina pe contextul neprielnic care nu i-a ajutat pentru că atunci când ei vroiau declatativ să facă, făceau în concret, pesediștii!

Problema mare este că atunci când li s-a dat șansa să demonstreze ce pot, s-au apucat în grabă  de jumulit oportunitățile, ocupând fiecare locușor liber din administrație cu neamuri, prieteni și lipitori de afișe, înconjurându-se de neștiutori slugarnici, combinând tot felul de învârteli financiare din care să mai mulgă câte un bănuț din visteria țării pentru aplaudacii de casă, și în general exploatând banul public în folosul exclusiv personal.

S-au ițit deja la vedere afișele electorale ale liberalilor trimiși la București să scoată țara din necaz și întorși în județ să cerșească voturile pentru încă patru ani de huzur deșănțat! Din promisiunile deșarte, începând cu prima pentru producători și terminând cu investițiile mărețe și platformele de dezvoltare multilaterală, s-a ales praful, dovedindu-se că nu au fost decât minciuni gogonate!

Lunile bune de guvernare liberală nu au reușit să aducă în Vrancea niciun leuț! Nici pentru investiții, nici pentru alocații, nici pentru pensii, nici pentru salarii, nici pentru ajutorarea firmelor mici! Bilanțul guvernării PNL este pe minus. Mult pe minus! 

Tot ce le-a rămas liberalilor, este să se laude cu investițiile și programele contractate sau începute pe timpul guvernării PSD, pentru care ministerele, indiferent cum se vor numi miniștrii care le vor conduce, trebuie să facă plățile așa cum o cer angajamentele găsite deja asumate.

Ridicolul neputinței cu  care candidații liberali la funcții de toate felurile se prezintă în fața electoratului este unul absolut, care se va deconta fără doar și poate! 

Odată, pentru că ajunși la putere, cu o disperare care a surclasat rușinea, liberalii au exploatat mizerabil frica de boală! 

Apoi, pentru că liberalii au demonstrat cu vârf și îndesat că nu se pricep la nimic și că nu priceperea, ci de tupeul este calea de a obține ceea ce le trebuie! 

Vom vedea așadar, în această vară tristă, cum marii politicieni vrânceni de sorginte liberală nu se vor da în lături de la nimic pentru a lua cu japca oportunitățile  de câstig de orice fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *