PNL ne promite dictatura bolii și a oamenilor! Până atunci, ne rămâne hazul de necaz!

PNL ne promite dictatura bolii și a oamenilor! Până atunci, ne rămâne hazul de necaz!

Cele mai optimiste previziuni guvernamentale ne anunță că lupta cu invizibilul carcalac e grea, dar va fi și mai grea, că românii sărăcesc, și vor sărăci și mai tare, că  economia e în picaj, dar va cădea și mai cu spor! Fiindcă nu putem opri  mersul lucrurilor, în  aceste zile  de privațiuni,  rămâne să ne amuzăm cu bârfele tocate de spurcata gură a târgului!

În oraș, pe loc fruntaș, este plasată o caterincă legată de faptul că manichiurista de la DSP, îi scoate foarte hotărât la raport pe șefii de arme de la județ!  Fiindcă la vârful DSP nu e nimeni capabil să pună piciorul în prag, studiile puține și tupeul îndelung exersat au calificat-o pe voluntara șefă să fie cea care îi ține în frâu pe  supușii șefi purtători de responsabilități  de la Poliție, Jandarmerie și ISU! Și fiindcă femeia  face totul numai la plăcere (nu și  căratul ilegal de carantinați cu mașina!!), fără a fi impresionată  de coatele pe care și le dă lumea în jurul ei,  e de așteptat ca penelista cea înfiptă să  îi și scuture vreunui orgolios, stelele de pe umeri! Clar, s-a întors lumea cu susul în jos!

Tot la DSP se aude că este nevoie mare de un jurist! Și cum juriști disponibili sunt mulți prin Vrancea ar fi bine ca doritorii să nu se îngrămădească, pentru că postul e antamat unei PNL-iste familiarizată deja cu locul. Plus că noul jurist va fi unul de sacrificiu, pus să-și aștearnă semnătura pe tot felul de artificii, gen  internarea pacienților Covid 19 asimptomatici la hotel! Pentru ca într-un final, nimeni nu aspiră la întâlnirile cu procurorii, le transmitem dezamăgiților că decât așa job, mai bine lipsă!

La spitalul județean umblă vorba că totul este fantastic ….în plastic ….! Se miră lumea de unde o fi atâta bogăție de ambalaje?! Revenim curând cu detalii!

Starea de ordine,  disciplină și progres medical care domnește  astăzi la Spitalul Județean se pare că i se datorează Prefectului Berbece, care zilnic, personal și efectiv verifică riguros  mapa managerilor militari! Nu de alta, dar lor, cu gândul la militărie, le poate scăpa vreo șopârlă prin hârtii!  

La Partid, îngrozit de trădările din ce în ce mai urâte, Cătălin  Toma nu mai are încredere nici în umbra lui! (Și bine face!) Se pare că frecventează asiduu Prefectura, pe motiv că acolo numai băieții curăță în urechi pereții! Așa să fie !!???

Despre ministrul Grindă, să mai râdem și noi, nu are rost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *