PNL-iștii declară că vremurile noi vor fi cu ei, sau nu vor fi deloc, dar  socoteala din târg pare să fie alta!

PNL-iștii declară că vremurile noi vor fi cu ei, sau nu vor fi deloc, dar socoteala din târg pare să fie alta!

Mai e puțină vreme până la alegeri, iar oameni vor fi chemați să își învingă temerea de boală și să se prezinte la urne pentru a culege din nou   grâul din neghina politică. La alegerile locale doctrinele  și orientările de toate felurile nu înseamnă practic nimic, fiindcă cetățenii își vor alege ca de fiecare dată, după propria judecată, gospodarii, însă, tărăboiul liberal vestește un circ de zile mari, imediat ce campania electorală va debuta și legal!

Campioni maniaci ai laudei de sine, activiștii PNL umplu strident urbea de un spectacol dezagreabil.  Situația a devenit extrem de jenantă,  mai ales că aproape  jumătate din conducerea țării (aceea reprezentată cu fală de  Ștefan Ion, Alina Drumea, Liviu Bostan, Anuța Dimitriu etc!),  au lăsat grijile  națiunii deoparte și bântuie străzile  ca niște elevi de gimnaziu aflați în vacanța mare,  pentru a impresiona provinciala  audiență vrânceană  cu ilustrele lor prezențe!

Animați de “grija” excesivă pentru popor PNL-iștii s-au arătat dispuși să se facă frați cu oricine, numai să treacă și ei odată la vot puntea, ca să vadă cu ochii lor, cum e dincolo! Așa cum  cu precizie am prezis, nu le-a prea ieșit cu alianța , fiindcă trebușoara pe care voiau să o „combine” era  de fapt o „paradeală”, despre care toți „s-au ginit” imediat ce a început Cătălin Toma să dezvolte subiectul.  Conform zvonitelor înțelegeri, în plasă s-a dat căzut, numai candidatul USR la județ, de la care nu avea nimeni nici pretenții , nici speranțe și  despre care se știa că atâta poate! Candidata USR-istă la Primăria Focșani  nu a acceptat să o  șteargă chiar atât de dezonorant de pe scena politică vrânceană, context în care, asupra ei a coborât iadul, cu toți dracii galbeni de pe rețelele de socializare, care au încins la maxim focul necesar exorcizării USR de PSD!

Ceasul ticăie, înțelegerile  se tocmesc de zor, ignorând commando-ul liberal  aflat în stare de alertă 24/24! Din fericire, vrâncenii par să își pună nădejdea  în trupele de  protecție, lămuriți despre  ce și cât pot face trupele de  ocupație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *