PNL dezvoltă în bugetari spiritul de sacrificiu!

PNL dezvoltă în bugetari spiritul de sacrificiu!

Spre surprinderea noastră constatăm în fiecare zi cum din ce în ce mai mulți angajați din sistemul bugetar își  sacrifica la propriu locul de munca pe altarul propășirii celui mai bun și mai drept dintre partide.

Un etalon de sacrificiu pare sa fie  o doamna jurista de la Primăria Focșani, care s-a arătat profund  scârbita de beneficiile facilitate de odioasele măsuri  social-democrate , care i-au ridicat salariul peste mia de euro râvnita și  blamata de lucrătorii din mediul privat.

Curajoasa doamna a înțeles sa renunțe la propriile dorințe și la propriul confort pentru a înfăptui voința PNL-ului de a  revoluționa fata administrației, prin renunțarea la funcția publica ce ii asigura pana la pensie un venit onorabil în schimbul unui post de conducere vremelnic la Cancelaria Prefectului.

Nu ne-a venit sa credem si l-am întrebat pe sfântul ANI , care ne-a spus ca din nefericire doamna va  rămâne fără loc de munca.

Pe de alta parte Prefectul va trebui sa dea socoteala pentru legalitatea ordinului de numire.

Mai jos vă redăm poziția ANI

Sursa foto: Facebook

3 thoughts on “PNL dezvoltă în bugetari spiritul de sacrificiu!

  1. Au! Gheorghita are probleme cu legalitatea? Adica a facut putin abuz in serviciu? Dar domnisoara subprefecta nu e jurista? Nu gaseste ea o solutie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *